打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
聽indie囉on9
真係好撚on9 steam係00700都嗡得出
FC下先講出口呀嘛屌
一陣佢又話唔係中資都係奶共 你嬴
走開啲咪上連登啦死5P仔 返5P啦
5p wording
中國蒸汽平台
講講下歐美游戲廠商
又無啦啦計埋Sony, Sega, Bandai Namco, Capcom
碌柒 咁不如加埋Nintendo
Lockwood Publishing, Roblox, Payload Studios, Bohemia Interactive, Voodoo, Yager Development, Paradox Interactive, Miniclip, Klei Entertainment, Frontier Developments, Sumo Group, Dontnod Entertainment, Fatshark, Supercell, Funcom.
夠唔夠多 中小型歐美studio有中資嘅例子
唔好話冇聽過冇玩過就唔當啊井底蛙
知道Fortnite同lol係外國市場有幾大 就唔會係度講埋啲戇鳩嘢
果然盲人上網講嘢係大聲啲
宜家問你valve邊撚度有中資呀傻閪?
2k係咪歐美rockstar係咪歐美ea係咪歐美cdproject係咪歐美
sony整game果個SIE搬撚左去美國好耐啦傻閪
不過都唔怪得你
steam係game廠都講得出既戇鳩仔仲識D咩
可能連班精靈族都頂佢地唔順
我完全唔搭黨鐵巴士 係咪可以屌柒你呀?
啲人移咗民係咪可以屌柒你唔撚移民仲留喺度呀?
你都幾撚on9 大撚把嘢都關中共事 係咪避得晒呀
你自己唔打機就屌鳩人地唔打機都做唔到
自己都用google apple 乜乜柒柒 又要屌鳩其他人
淨係識鬥黃

兒登仔駁唔到就起底屈毛架啦
架仔都打緊原神
有玩嗰啲唔係真黃 唔係真心反共
五毛重災區
可惜永遠有班「不理政治」嘅人繼續做豬
除咗係假既依點劣勢之外
可以有動作 互動 同埋語音
有啲可以睇埋3d 換埋衫
360度視姦個電子雞
仲要免費(雖然可能要俾錢抽)
諗唔通一個毒L點解要去用咁多錢幫襯同樣都係3點不露手仔波皮都無得掂既賣相雞啲相
不過支資依樣嘢係死罪
我會專登search咗開發公司先決定玩唔玩某個遊戲
steam好明顯係用心良苦啦
做個支那server用黎困住支那班只係識得用外掛既世界毒瘤
簡直係造福世界
只係班毒瘤睬佢有味 又唔肯配合佢哋偉大既黨
所以steam我反唔落
繼續針撚住 Valve呢個point 啦
你都係得呢一個point架咋
我好想請教下你乜鳩係banda namco
我冇你咁全知全能 我淨係識Bandai namco
我又好想問下你知唔知得5%stake嘅支那腾讯 對暴雪影響有幾大
問你問題又扯開話題
你地搬籠門先既
批鬥下人玩手機game又抗爭到
成個人當堂黃過狗尿,本土class up幾個grade,正
慘慘豬唔夠人講做認字特警
唔撚記得用大階tim快d舉手比miss聽啦傻閪
又係你講steam比支那買左
仆街全部pc連登仔瞬間變藍絲
仲要80%歐美廠商都唔玩得
屌你老母以後剩係可以玩日系
三國志戰略版好多人玩建議樓主上去批鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞