打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
路過五連(1/5)
(2/5)
(3/5)
(4/5)
(5/5)
冇話唔得架,入黎比我玩柒之嘛
唔識比喻就收皮啦,求其打句野就以為自己好醒
同d戇鳩仔唔識打交又挑機,結果比人打撚到春袋都爆埋一樣
不過唔好怪果條戇鳩仔佢老母比人中出冇錢買CONDOM先迫於無奈要生你呢個戇鳩仔
剩係識足一粒字,真係好撚肉酸
我就係鍾意打BANDA,你叫你老母黎吹鳩我脹咩
BANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDA
講左咁耐,幾時有得玩STEAM同歐美GAME?
係咪要宣佈所有玩STEAM同歐美GAME既連登仔都係藍絲
玩WAR ROBOTS都比人話玩強國遊戲
真係唔知仲有咩遊戲可以玩
玩乜撚嘢柒啫
戇鳩仔上網講嘢係大聲啲
毒撚你以爲自己係乜水
我中意打steam變中資你又吹得我漲
你可以做到啲乜
係得你咁戇鳩 成隻狗咁淨係識chur撚住一個point 然後覺得自己好醒目
幾時介紹下Banda Namco啲game卑我玩下
而家出隻魔力寶貝,
話就話港台服,
不過係中國公司,
隻game又有文字獄,又做到pat屎咁
都仲有一班死忠,
仲覺得冇問題
你minecraft都唔提就收收皮先
唔緊要啦,打機係維護世界和平
打機大撚哂可以咩都唔洗理
唔需要理咩公司咩代理,只要我要打就乜7都唔理仲可以美化自己點解會俾錢人賺俾時間花落去
得啦得啦
終於肯認自己戇鳩
STEAM係GAME廠仲要比中資買撚左
歐美80%廠都係中資
知你又想兜落去BANDA
打足二十個BANDA比你打下飛機
BANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDABANDA
爽唔爽你同你阿媽講『老母我得左啦,認字特警NO.1』
得你認Banda 嘅忠實fans啫
係到五十步笑百步覺得唔覺得自己有啲柒
講咗咁耐咁大聲仲未可以玩柒我
STEAM同歐美80%廠係中資STEAM同歐美80%廠係中資STEAM同歐美80%廠係中資STEAM同歐美80%廠係中資STEAM同歐美80%廠係中資
爽唔爽 攞唔攞到毒撚每日需要嘅虛榮感
唔夠嘅我慢慢同你玩
Minecraft 係Moyung
啫係Microsoft啊碌柒
自己揾下佢嘅stakeholders有乜先搭嗲
奶共唔代表有中資
終於認自己戇鳩
STEAM同歐美80%廠係中資<---係等你呢句姐
其實唔止Banda,我記得有幾間廠叫CDprofit,Crapcom,4k,Popstar,Buzzard,Tonami,Zega,Riat,Value,Numtendus,Zony,PoeiDecmo,Ubihard,TriangleEnix,夠比你個認字特警J未呀
快D拎返去鑲起佢留返黎慢慢J
傻閪
又捉到Pr五毛一隻
終於認自己戇鳩
BANDA忠實fans<---係等你呢句姐
其實唔止steam,我記得仲有幾間都係中資廠,Microsoft, Rockstar,Origin,大多舉例唔到,夠比你個毒撚攞存在感 打飛機未呀
快D拎返去鑲起佢留返黎慢慢J
傻閪
好明顯支那公司日後買, 投資啲厰係大勢所趨
係條傻鳩係都要針撚住同一個point
無啦啦話咩 ”ubisoft blizzard得5%“ 但係又唔知道Tencent係背後做咗幾多小動作例如ban香港選手etc, 我講完之後又收嗮皮完全無視咗呢個point係度自嗨
毒撚現實中冇人理, 所以要做個認字小學鷄攞存在感 好威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞