打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
百佳買唔到外國水比你用咩 點解要用支那水? 輕輕鬆鬆打個機都要比你屌7
到時係咪支那入股哂所有condom公司
你要唔比人扑野啊? 痴撚線
睇完你個post即刻打返鋪lol定一定驚先
咁你日日買外國水你咪屌鳩我囉
而家起碼我係講得出做得到
但你係專登講啲自己做唔到嘅嘢嚟批判人
日本手機game 低質到爆

本身on9仔先玩手機game
傳說皮膚唔夠王者多同靚
試過玩3-4個月 最後頂唔順玩返王者。
傳說 完全唔想課落D皮膚。
以我所知好多前線手足都打lol同傳說
點?係咪要割?
駁唔到
抗爭都係口號嚟啫
最緊要都係呃like
自己要用apple product 所以用apple product 冇問題
自己唔洗打機 所以其他人玩既game 只要同支資有關/奶共就要比我批鬥
出街同朋友唔玩手機MOBA 玩手指?
我理鳩得你以前係前線定啦啦隊,所以玩少陣支那game使死?
撚有搬走哂 傻鳩係度吹 你成身都大陸製啦 唔見你唔用?
無撚腦傻西
起返你底 咩愛國者治港 知你咩料啦ON99
玩還玩唔好課金
原神食雞王者out啦
台仔勁多人玩碧藍、模型少女果啲,杯果啲新嘢先

申個脷先,少前開台服玩咗3年幾,乜泳裝制服新年skin全齊,3年打冬活兔仔窿次次頭50,今日坑已棄連賬號都del埋
咁係你標題ON9 無用先用依D標題嘩眾取寵
笑撚到我 attention seeker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞