打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
支那傳說 笑死
原神果啲out啦
台仔勁多人玩碧藍、模型少女果啲,杯果啲新嘢先

申個脷先,少前開台服玩咗3年幾,乜泳裝制服新年skin全齊,3年打冬活兔仔窿次次頭50,2018年尾坑已棄連賬號都del埋
此毒要戒
自己打下機睇下片都要比人批鬥
玩緊爐石同wow!!!!

Lol食屎啦
今次你問得好,我都想知點解護旗軒可以乜鳩嘢都冇繼續被吹捧
除咗雀魂, 基本上一隻支那遊戲都無
Google Play由2017開始係完全無課金紀錄
手機無game, 仲要係旗艦
咪係我就無打手機驚既
但間中打下lol都無啦啦比人批鬥
而家d黃衛兵真係惡
你咪傻啦,照黃衛兵標準暴雪game你邊玩得呀,仲大大聲
睇你個名就知道你係支那豬,收皮啦 你條柒撚尻係街咪又成個毒撚咁
但係佢地連Lol都打得啵
咁你咁大條道理講自己唔飲東江水嘛,咪講句有飲就死全家囉,原來你都有飲嘅話,咁你到底批評啲乜鳩?
rng game
我撐共飲東江水請問有乜閪野問題?
你反共咪撚飲
因為大家都係雙重標準自己中意既野就唔反/唔提/當唔知,無乜所謂既野就反,林家謙用微博連登都個個撐啦
不嬲打開龍珠dbz xenoverse 2, 多人對打
樓主放錯台 / 唔敢放遊戲台
你話我有用喎,依家又改飲?咁我咪答左你我平時買水飲無飲東江水囉,出街餐廳飲既就應該係東江水黎既,係咪又唔列入避重就輕標準?
咁更正係用
又係鬥黃post好撚on9
搭車行街食飯飲杯茶都已經有好多人淨撐黃店
而家仲要鬥埋其他 真係有紅衛佬dna架喎
要鬥落去香港都係奶共咁你幾時移民
你咁唔gur 付出一分力開個account去個game洗版屌人啦
我有用呀但我有照你既避重就輕標準買水黎飲囉,WSD比既東江水喉水就有用既,咁樣又要死全家?咁你搭黨鐵狗巴,無買水黎飲既都應該死全家喎,明明咁易做都唔去做
依家咪就係鬥到D人煩,鬥到大家都唔再分黃藍分黎分去蝗國就最開心個標準Set到咁高邊個會做,求其入個game post/新番post都可以屌晒D人
咁你批乜撚嘢人用東江水?原來自己都有用,笑撚死

你話你冇用就有資格屌有用嘅人謝,原來自己一撚嘅嘅咁就反省下先啦
大撚把
Ubi, Steam, Blizzard 等等
使唔使全部列出嚟
自己上網查啦
遊戲台唔講手機驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞