打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
乜有人鬥快標籤?
你完全冇講過要dq上面班人先係愛國,點知你果個愛國係咪又係共產式愛國,你自己都唔clarify怪人哋?
樓主支那仔叫人唔好玩支那game
點解一定要人講?我講愛國你已經聯想到我愛支那又5毛咁又點計?
同支那撚有親咩你老母
真,我轉左聽獨立音樂人
但有人話黨鐵難罷嘛,咁罷玩支那遊戲又有幾難
咁係因為宣傳愛國嘅極大多數係propaganda囉,你敢話唔係?
躝你老母臭閪咩
steam係廠都講得出
valve邊撚度有中資呀?睇過?睇過?鳩UP唔洗本
就算比盡你老母個臭閪epic riot ubi blizzard都100%持有
2k?rockstar?cd project?sony?ea?square enix?konami?banda namco?telltale?capcom?sega?atlus?deepsilver?
仲未計過千間中小型studio
上年攞勁多獎既hades玩過未?terraria?valheim?
定係你剩識玩幾隻3A game
井底之蛙果個係你
4間廠=80%? 小學畢業未?
所以咪謝係你俾敵人影響囉,而家針對真正愛國本身依樣嘢有咩問題先?
要玩啲好獨立好獨立嘅game
你都痴撚柒線,佢哋係咁嘅做法你跟口風仲唔clarify,人哋誤會你你就𨳒返人轉頭?

根本同玩膠再𨳒人屈毛係同一套

2021年都仲講抗爭 完撚左啦
罷玩完個結果會點
做下呢d野係咪安撫下自己好過d? 定鬥黃拎下虛榮感?
On9 佢個post 係話愛香港國者治港
鬥黃食撚屎啦
樓主最好死全家 水都咪撚飲呀 支那水黎
你唔好咁踢爆人啦 比佢威下啦
失敗左啊
乜而家愛國依個詞彙係玩膠?你自己唔認真對件事就話玩膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞