IT 界討論區﹕汪汪!(10)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
以及整個資訊科技部全體員工
岩岩入職班GT點算

未過probat 唔洗補錢 多謝哂IT狗

汪汪汪!

講笑咁講姐可能一入職就permanent呢 不過都要搵過份
岩岩入職班GT點算

今年未入職既gt都慘,呢個時間先出返黎由頭再過搵工
岩岩入職班GT點算

未過probat 唔洗補錢 多謝哂IT狗

汪汪汪!

講笑咁講姐可能一入職就permanent呢 不過都要搵過份

我記得呢到有人做緊
岩岩入職班GT點算

唔係喎,未入職既應該就去頂佢地個位,所以應該無事
岩岩入職班GT點算

唔係話成個IT剷起佢咩
睇IT大典 仲話入行......
岩岩入職班GT點算

唔係話成個IT剷起佢咩

一係轉外判,一係全面換血
汪汪 !
岩岩入職班GT點算

唔係話成個IT剷起佢咩

汪汪 !

因航算好啦 FG有20K
老屎忽 會唔會一早寫 schedule job 報復
炒我啦 disable acc/rm *.* -r -f

不誠實使用電腦

毒撚講野erer聲
又靜識對電腦

唔做it做乜

毒撚講野erer聲
又靜識對電腦

唔做it做乜

保安

毒撚講野erer聲
又靜識對電腦

唔做it做乜

保安

生保人入來唔夠膽抄牌
岩岩入職班GT點算

唔係話成個IT剷起佢咩

汪汪 !

因航算好啦 FG有20K

GT 幾好,可以學多啲點同 vendor 溝通

不誠實使用電腦

security principle:
deny by default, allow when needed
定期disable all account,再跟據現職員工enable返,避免因為炒人時漏左disable個人既account而導致有unauthorized access
大家點睇microview telecom 呢間公司

microview 定 macroview呀
後者垃圾公司來
成日OT, 一O就O到10點11點

又多野做, 但又學唔到D咩野
入到都喊3聲
#IT支援不可少
不過HA本來對IT狗福利都幾好
https://www.facebook.com/1572622596340601/videos/1926631834273007/

HA出條片笑9因航 ?

得罪講句 佢都唔好得好多
https://www.facebook.com/1572622596340601/videos/1926631834273007/

HA出條片笑9因航 ?

得罪講句 佢都唔好得好多

好好多啦
起碼唔會點OT,又有bonus,人工又高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞