我個ex係我其中一個sp

553 回覆
461 Like 29 Dislike
女主都明知條仔唔鍾意自己
係都要用body check引條仔出來做返d情侶拍拖先會做嘅野
見到都覺得討厭 (睇故投入佐)
咁困身又不知進退 遲早連sp都無得做

其實所有野我都知 但我真係唔捨得放手
就只求最後一擊 一下打碎我個心
等我冇法復原 就唔會再對你有希望
我就會死心 我就會走

你個ex做緊依樣野 btw幾時有更新

寧可佢狠心對我 對我愈差愈涼薄最好
Btw 幾時有文
愈睇愈想個仆街仔阿柏無好下場

係囉!正仆街!!!!! 不過世上係有咁多仆街
快啦 好撚眼訓
仲等緊樓主呀
幾時出呀
等等等還等
Lived[#size=5] [/size=5]
我諗起前幾日Hailey話就算呀成對佢有幾好,佢都唔會鐘意番佢

其實佢係唔鐘意你,你都咩佢都唔會鐘意你;佢係鐘意你,你咩都唔做佢都鐘意你

我知道呀柏係前者,我知道我做咩都挽留唔到佢

我望住呀柏,好細聲咁講,「我唔玩啦」

我好攰啦

佢露左好唔明白既眼神,「你講咩?」

「我都唔夠你玩」我啲眼淚開始滴落黎

我轉身諗住走,但呀柏捉實我隻手

「你做咩姐?」佢好似好忟咁,應該係唔知我做咩會咁

「我好辛苦呀,你放過我啦好無呀」我喊到成面都係淚水,一下撥開左佢隻手,好似佢岩岩撥開我咁

呀柏伸隻手過黎想幫我抹走啲眼淚,我好大力咁打走佢隻手

佢呆左咁望我,無出聲,好似比我嚇親

我轉身就走,一路喊一路係條街到行

路人都用好奇怪既眼光望住我,而呀柏都無追上黎

今次真係完啦,我放手可以令自己好過啲,令自己似番個人

其實咁執著只係為難緊自己,以前所有美好既回憶記係個腦到就夠

我夠鐘接受現實,以前既陳柏森已經唔會番番黎
走啦 唔好再比人撚狗咁撚
走啦 脫離佢
唉 始終都係要斷
臨訓前終於等到
屌 仆街 睇撚到係咁喊 on99
放手放開所有
雖然睇到好心 up
但呀栢做到咁絕撚狗咁撚都要仆埋去
真係好 on9
如果佢有扮鍾意女主咪仲仆街

利申:好撚想呀栢仆街死
之後幾日,呀柏都有搵我問我咩事

有幾次我拎起部電話忍唔住差啲就覆左佢

我仲係好鐘意佢好掛住佢,但我知唔係所有野都可以番轉頭

「你同Hailey點呀?」我訓係呀成張床到問佢

「我都好似你咁,放棄左啦」呀成把聲係廚房傳黎

我聞到好香,即刻走入廚房,「嘩好香呀」

「都唔夠你香」佢笑住咁講

呢句說話呀柏都曾經講過

「我點同。有咩刺激到你放手呀?」我好好奇咁問

呀成話有時鐘意一個人唔一定要一齊,知道佢過得開心都已經足夠

雖然我都唔明呀成點解會無啦啦睇得咁化,不過係件好事

自從無再同呀柏聯絡,成個人好似輕鬆左好多,唔洗成日喊

「呀柏又po左同珊珊既合照喎」呀成一路食麵一路講

「係咩,我無follow佢地啦」我好似好唔在意咁

講就係咁講,雖然已經無follow佢,但半夜成日都會㩒入佢地ig睇下佢地啲相,個心始終都會有啲痛

人就係咁犯賤,明知做個樣野會令自己難過,但都係要做
仲有無文 等左成日
識一個好似呀栢咁嘅人
最後佢d事蹟比人放左上網
仲比人踢出校(係u)
但原因不明,好似唔關佢食女事
呀栢嘅下埸應該差唔多
擺脫左呀柏之後,呀成介紹左個男仔比我識

個男仔係佢番工識既同事,對人好好又好鐘意笑

「Zero,你食埋呢隻雞翼啦」Chris夾左隻雞翼去我碗米線到

「好呀」我笑左笑

我諗起呀柏以前同我爭雞翼既事

Chris目不轉睛咁望住我食,笑住問我,「我可唔可以叫你心靈架?」

「最好唔好啦」我望住碗麵,呆左呆

我諗起呀柏最鐘意「心靈呀心靈」咁樣叫我

之後我就無再同過Chris聯絡

同Chris一齊出去玩係幾開心,我地都幾夾,但我個腦總係會浮現同呀柏一齊既畫面

我始終都無真正放低過呀柏

呀柏放過左我,但我都係無放過自己
樓主加油 出多啲 睇到好心up
輕輕一推
唔好咁
好sad
兩篇文都追到live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞