我個ex係我其中一個sp

553 回覆
461 Like 29 Dislike
好sad
Live
加速傷心
聽日再出文 好撚眼訓
live左呀屌

我都代入埋
雖然男朋友對我好好
但原來好多野話變就變
咩都阻唔到
好撚sad啊
好睇 快快快
嗰故每一句都同發生緊係我身上嘅一樣
只不過男女掉轉

巴打你有賺啊

真係咩
當你每次做嗰陣 或者一齊出街都好 你都知佢係利用緊你

之前試過中意一個男仔 無扑過但都做過啲sexual嘢 有完一次佢就開始要求第二次第三次 我後來已經唔想理佢 知道佢只係利用我 但佢講到好掛住我好想見 我就心軟同佢再出一次街 點知行多一陣佢又暗示不過我拒絕左 真係對佢好撚失望 返屋企直接block左佢

我都係好想抽離但係自己又犯賤
愈睇愈心痛 留名
睇睇下個故突然諗起陳百強首當我想起你
好想有一日zero會同阿柏一齊返..
仆街睇到喊
睇睇下男朋友打咗俾我
喊得更加勁
明明冇發生係我身上
但係好真實,好似即將要發生咁 完全代入咗
好驚冇咗你
好驚我會成為過去
好驚我會見到你同其他女仔一齊⋯
唔敢想像呀
好有同感
分開咗仲要個女仔做sp真係同打佢落地獄無分別 試過分開後上佢屋企一次,跟住都頂唔順block哂佢所有嘢。你攬住佢訓好似好幸福咁,但你知道訓醒你就咩都唔係,做sp真係只會令自己更痛苦
好故支持!
仆街睇到喊
睇睇下男朋友打咗俾我
喊得更加勁
明明冇發生係我身上
好驚冇咗你
好驚我會成為過去
唔敢想像呀

唔好諗咁多 好好珍惜眼前人
屌好撚sad
加速
好sad啊樓主
live左
好sad呀
投放好多感情好多心機,最後得到既反而係絕望同難過
希望唔係樓主嘅故事
阿柏呢種人真係快撚啲死唔該
呢種男人好仆街
不過世界上都好多
夜晚既西洋菜南街好熱鬧,有好多人係到唱歌表演

我同呀成企左係到望住個同我地差唔多年紀既男仔表演魔術,周圍有好多人圍觀

「又幾犀利喎」呀成搭住我膊頭講

我望住地下,「之前我同呀柏都睇過呢個人表演」

「佢可以上America's Got Talent喎」呀柏攬住我係到笑

「係囉,係到表演哂曬」

個男仔拎左個鐵環出黎,拎住支咪講,「依家我想請一個人出黎檢查下呢個鐵環」

呀柏即刻好興奮咁舉高隻手大嗌「我呀!我呀!」

咁熱情既觀眾當然比人揀左出去

呀柏好認真咁檢查個鐵環,發現唔到有任何破綻

「唔該哂,你可以企番埋去啦」個男仔拎番個鐵環

「等等先」呀柏突然咁講

然後望住我笑得好燦爛,用手擺左個大心心出黎

圍觀既人望哂過黎,開始歡呼起哄

雖然有少少尷尬同怕醜,但無可否認係好甜蜜,當眾示愛都唔係一件容易既事

呀柏好似小朋友蹦蹦跳跳咁番黎,佢拖住我,「感唔感動先?」

我笑得好開心,「你傻架!」

我地走個時,隔離個女仔攬住佢男朋友,「你睇下人地幾sweet」

個刻我覺得同呀柏一齊好開心,佢總係會做啲出奇不意既事,令生活無咁平淡

我望住出面,無左呀柏係到,成個表演變到好無聊

一齊做過既事太多,無論去到邊都有呀柏既影子,每行一步就諗起佢講既每一句說話

回憶同現實重疊,地方一樣,而係我側邊既人已經唔同左

我無辦法忘記到以前,即使以前開心既回憶依家不斷折磨緊我

你的痕跡還在我這像塵埃沒有分寸 如影隨形著狂妄刺痛著我

我露出無助既眼神望住呀成,「我好痛」
仆街睇到喊
睇睇下男朋友打咗俾我
喊得更加勁
明明冇發生係我身上
好驚冇咗你
好驚我會成為過去
唔敢想像呀

我都係 一諗到就好驚好想喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞