我個ex係我其中一個sp

553 回覆
461 Like 29 Dislike
皮已正
Live 咗
睇到好撚心痛
一開頭睇好sad 好感觸 睇到原來仲有第二個sp就即刻唔sad了
樓主係咪我分身
一模一樣
好sad 加速
LM
Live
你只係sp咋
仲唔醒?
你係sp呢句好似唔夠我架FC鬥一樣

雖然表面上我還是完整那個我 可是身體裡有個什麼已被刺破

我想見呀柏最後一次,同佢出最後一次街,比自己一個美好既回憶,然後徹底放手

我好熟悉咁輸入左呀柏既電話號碼,望左好耐先敢打出去

「做咩?」呀柏好驚訝咁問,分左手之後我第一次打比佢

「你係邊?去睇戲好無?」

「好呀,睇完戲去body check」

「淨係睇戲咋」

「唔得」佢好決絕

「淨係睇戲啦⋯」我開始用哀求佢既語氣講

「唔得,唔講啦,bye」佢咁就cut左我線

雖然我都估到佢會唔肯,但見到佢咁絕情,始終唔係咁接受到

我坐係床到,望住我地既合照,望左好耐好耐

我真係好想見佢最後一次

我好痛,佢好似毒品,對佢上左癮,一定要見到佢先舒服

我拎起電話再打多次比佢

「又點?」佢好唔耐煩

「睇戲之後body check」

「好」

從來佢話一我都無得話二,主導權係佢到

難聽啲講,我依家好似一隻狗,佢叫我sit我就sit,見到主人就好開心

唔同既係,狗起碼會比主人錫,而我唔會⋯

係醒係放手至好阿
屌!犯鳩賤
呢個世界係咪真係有啲咁撚犯賤既人 出黎講兩句丫
醒啦仆街
屌!犯鳩賤
呢個世界係咪真係有啲咁撚犯賤既人 出黎講兩句丫

一定會有
愛情係盲目
我都試過
不過我最尾好絕望咁block哂佢所有野
連我自己電話都轉埋
高質
兩年前識左個男人
一開始就已經係個謊言
呃我無女朋友
點知原來婚都結埋
好絕望 好hurt 又帶點唔甘心
佢話佢會去離婚
但即使佢離婚我都過唔到我自己
拉拉扯扯左年半
我知佢心入面最後都係想我做sp
如果唔係就不如不見
最後 選擇左不如不見
仲down緊
希望佢早D醒啦
Live咗
仲有幾耐完
睇到心好痛流晒馬尿

成日凝住男朋友好快會話淡左分手
佢IG好多女 未一齊個時成日搵女成日Flirt
我都只係其中一個比佢Flirt中既女
凝住而家對我幾好都只係幾個月既事
好快就因為新鮮感搵第二個
佢到而家仲係咁like啲女相 explore成日彈啲女出黎
好想分手等自己第時冇咁傷
但就咁叛佢死刑好似太自私太武斷
一諗分手就喊到仆街 諗佢Flirt女又喊到仆街

你唔好咁啦 佢同左你一齊仲有flirt女?
既然佢揀左你無揀其他女 咁你應該對佢有啲信心
珍惜同佢一齊既時間 唔好諗咁多
就算遲啲真係分手 起碼一齊開心過
成日覺得好快散就真係會好快散架

唔肯定⋯我唔會check佢手機
淨係見到大半年前我地未識個時啲dm
但佢而家對我好好 發脾氣又會氹我 去邊又有交代
我自己就好憎狗公 周圍抄牌flirt女個啲
但睇完佢啲chat之後我發現原來我男朋友都係個咁既狗公

個樓係咪真人真事 鄧樓豬心痛

Same...明明最憎 遍遍就揀左個咁ge人
可唔可以真係最後一次見,到時睇完戲一巴車過去頭也不回咁走,唔好再body check,求下你心靈,唔好行我條路
可唔可以真係最後一次見,到時睇完戲一巴車過去頭也不回咁走,唔好再body check,求下你心靈,唔好行我條路

我唔想再見到佢body check
唔好再行我哋條路 好撚心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞