一個A0毒L和O4女神的故事 (3)

1001 回覆
145 Like 11 Dislike
Push
次次都係阿康做慘個個
搵次ATHENA 緊張返次得唔得
希望最後牙康帶綠帽
究竟Sophie個心有幾黑

真係覺得唔襯都收吓口啦
唔係聚會飲醉上床咁撚老套呀
可唔可以踢Sophie 岀group
真係睇到好撚燥
想揸爆Sophie 對波🤣
唔知佢有冇波
前途 無疾而終係最可怕
帽咁快出事嘅
如果係咁我會block 7樓主
講真我都會
放心啦 絕對唔會
如果咁!棄故!
阿康加油!
一齊飲醉咗但阿康幫手接送
阿康送Thomas返屋企 Thomas發老脾
推阿康出馬路 跟住砰一聲
返魂無術
跟住就可以開始返之前巴打講嗰啲劇情
第n章 Sophie視線 [非正傳]
啱啱同啲姊妹嘈完,望著部電話,覺得好空虛。心諗點解個個都唔明自己嘅苦心!
明明自己都係諗住良禽擇木而棲,難得個朋友咁靚,緊係要揾個靚仔,費事失禮自己姊妹吖嘛。
而且如果姊妹釣到金龜,咁佢都會介紹啲金龜fd俾我識㗎嘛,真係諗起都興奮呀。
唔講咁多,都係趁啲人未開始踢爆,去上個月新出嘅app都掉下金龜實際。
「哇~呢條友成個192咁,幾靚仔喎,date下佢先」
如是者就撳咗落去pair佢。

過咗一晚
「個衰仔唔理我?靚仔大晒呀?而家我就date第二個」
正當Sophie咁諗嘅時候,佢就俾個靚仔pair返轉頭。
靚仔:「hello,你好呀,你叫咩名呀?」
Sophie:「我叫Sophie呀,你呢?」
呀健:「我係呀健呀,係呢Sophie呀,你平時鍾意做啲咩㗎?」
Sophie心諗唔可以俾佢知自己成日睇啲oppa韓劇,就扮有深度話自己睇開日劇。
Sophie:「我平時鍾意睇日劇㗎,呢排都xxx呢好好睇㗎」
諗住睇下條仔會點覆。
呀健:「我都好鍾意睇呢套㗎。」
如是者佢哋傾咗兩個禮拜,而Sophie亦都為咗扮嘢,雖然覺得套戲悶,但都睇晒。佢心諗套戲都唔知講乜,啲仔又唔夠啲oppa咁瘦弱可愛,不過都好彩睇得完。
呀健:「係呢,套戲啱啱完咗,不如我哋出嚟食餐飯,傾下套戲吖。」
Sophie:「好呀,我哋就聽日吖,好無?」
呀健:「好呀」

dylan視覺
我都忍得條八婆耐喇,成日想拆散我兄弟同佢女朋友?一有機會就見縫插針?
你個臭閪吖,我聽日就將你就地正法。

轉返sophie視覺
「hello,你係咪sophie呀?我係呀健呀」
Sophie:「係呀,我就係Sophie。係呢,我哋食咩好呀?我食咩都得㗎。」
心諗如果你試下去啲人均1000蚊以下嘅餐廳吖嗱~
dylan:「我哋不如就去食x司郎吖」
sophie心諗咁cheap都敢叫我去?
Sophie:「好似太多人排隊喎」
dylan心諗一試就知你係拜金臭雞啦,所以就將計就計,反正一陣要你連本帶利搵返。
dylan:「咁不如去x見啦,お任せ嚟㗎。」
Sophie:「好呀」

食完之後
Sophie:「唉也,我唔記得帶銀包喎,你可唔可以幫我俾著先呀?」
dylan:「好呀」
Sophie心諗呀健又幾有風度喎,又靚仔又有錢,諗得過諗得過,都係快啲生米煮成熟飯好啲。
跟住Sophie就話自己好攰,可唔可以搵個位休息下。
dylan心諗機會嚟喇飛雲。
dylan:「好呀,呢道隔離有間x島酒店,好嘢嚟㗎」
Sophie:「好呀」
上到房之後,Sophie就話好熱除咗件外套,露出自己嘅膊頭。
dylan:「你身材唔錯喎,膊頭夠挺,又均勻,唔肥又唔瘦,同連衣裙真係好襯,平時有做gym?」
Sophie:「係呀,我做瑜珈㗎,不如我沖涼先?」
dylan:「好呀」
於是dylan趁Sophie沖涼,迅速部署好幾個cam喺暗處,諗住可以幫兄弟報復。
Sophie沖完涼出嚟,淨係披著條浴巾,就攬著呀健。
dylan就開始錫佢,揸下佢個巨乳。Sophie呼吸就開始加重。
Sophie:「好舒服~」
dylan:「我練過㗎嘛,好似你呢啲淫娃,我年中搞掂大把啦」
Sophie一邊喘氣一邊講:「係呀,我就係淫娃」
dylan開始伸手指去Sophie下個閪道,心諗你個臭閪濕撚到好似幾十年未俾人搞過咁,究竟可以有幾飢渴呀?
Sophie越嚟越喘氣,就喺呀健耳邊講:「呀健,你真係好勁呀,我手袋裡面有dom呀,你快啲插我啦」
dylan心諗呢隻臭雞隨身帶dom,仔細一睇仲有粒事後丸添,真係淫撚到呢。
跟手dylan戴好dom之後就開始後入佢。
過咗一陣,dylan話不如換姿勢吖,Sophie就即刻轉女上式,瘋狂上落。
結果dylan俾Sophie坐爆之後,就一巴摑落Sophie道,仲問佢爽唔爽。
Sophie:「好爽呀」
結果dylan嗰晚同Sophie搞咗7次,摑咗14巴。
痴線佬
唔quote樓上個痴線文啦
但真係好痴線
上面位巴打,個開頭唔錯,但唔夠重口味please
條臭西係時候受下教訓
可唔可以寫一段係esther 一巴摑落去sophie條8婆到屌醒佢
搵緊張火車相, 就見到你個comment
一睇到Sophie個人就好激動 真係好想捉佢出黎捶柒佢幾百拳
第n章 Sophie視線 [非正傳]

睇到都覺得正
如果整定係挑戰 都要面對嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞