一個A0毒L和O4女神的故事 (3)

1001 回覆
145 Like 11 Dislike
我立即dllm
又停呢啲位,又要等聽日
又係呢d位停 .
應該要找下加更數呀樓主
樓主我好辛苦呀
我要文
咁你攞籌旗救老母呢D黑天鵝事件嚟比較就好難講既。

其實講到尾,係唔知Athena而家喺度唔頂唔吊做乜勁姐。我就幾肯定唔係做雞,真係要做既一早跟咗個富二代上房攞半球走啦。
又係呢啲位停!
破處啦
可能係度測試緊阿康係咪淨想扑野先,睇下佢係咪同其他男人一樣都係為扑野
也許沒有身份 相親相愛更開心
感覺似係唔想一齊似終叫做兩個世界既人但係心底裡都有一絲感覺
屌 姐係唔爹唔吊
唔知想點咁

不過點睇如果有個好好既富二代又好似阿康咁體貼就好難講
怎麼每一個女人 都變天使化身 假裝關愛其實扮憐憫看似心心相印 多謝緣份 轉眼愛別人

曾經同阿康一樣,以為感動到個女仔,幸福就會降臨喺自己身上。但其實最尾換嚟既,只係雙方好辛苦咁生活。出街嗰陣見到熟人會縮開手,纏綿嗰陣就好似只係同緊一副空殻咁,去到最後就會明白,其實離開對雙方嚟講係最好既選擇。唔係唔愛,只係因為太愛喇
因為我不知道
下一輩子 還是否能遇見你
所以我今生才會
那麼努力 把最好的給你
愛你都變成傷害你
我們的愛快要窒息
不是故意 只是太愛你
阿康 做咩要講sorry!
你都無做錯! 為自己爭取幸福無錯㗎!
錯就錯在對方唔夠珍惜你!
比我係康哥一早揈甩隻手 調頭就走 咁起碼段感情完得好好睇睇
巴打I know that feel
第五十七章 我依家個心好亂好矛盾呀!

Athena抓住阿康的手緊緊不放。

「唔...唔好走啦,好嗎?」

面對Athena突如其來的一抓,阿康一時不知如何反應。一方面,他選擇在whatsapp講出了自己的肺腑之言,其實已經做足心理準備要離開Athena,他不想再強迫Athena和自己過著日復一日、名存實亡的戀愛遊戲;另一方面,卻是Athena手心傳來的溫暖,Athena的手細膩而綿軟,儘管阿康不是第一次感受這份接觸,此時此刻,卻依然令人神魂顛倒,帶出的信息簡易直接。

面對心中最愛的挽留,又有誰能不回首?阿康回頭,只見她左手貼在胸前,拉著自己剛剛為她蓋上的被單,右手緊握他的左手,眼中泛起點點淚光,這些淚珠有如星辰般,為他撐起了整片銀河,阿康不禁看得痴了,但他不知為何心裡突然有一個念頭。

「仆你個臭街,咁筍既野都會落係我康爺頭上面?正常都係女神頂唔撚順毒撚太樣衰,唔見得人,po個ig都要就住就住,就想飛鳩左佢。依家我將分手對白送到上門,佢唔lur飯應,反而想留住我?除非我係故事主角啦,唔係有咩可能會發生????」
食屎啦樓主我要文呀再釣住我條癮我自己作曬佢嫁
點解要係依d位停 好辛苦阿
緊住原來係 Billy,唔好走!
唔記得有冇記錯名
寫緊……
放假好似仲多嘢做
希望今晚有文,呢個位停
加油樓主比嗰好少少嘅位先停
大佬每日都係黎d位停
同樓主嘅文筆真係餐好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞