[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
MJ怕生?
攪笑咩
我鍾意雨傘☂️同肥皂🧼
我又唔係咁睇喎, 我覺得佢地可能全部攰到瞓著覺
有人話經常笑面迎人嘅人內心都好空虛, 一旦面對負面會比正常人情緒更加低落
我覺得MJ好可能係對人歡笑, 背人愁嗰種人嚟
MJ瞓著都係嘈
肥皂我都ok!!
其實我有時都覺得佢搞笑唔係真心咁, 可能佢唔想屋企人同隊友擔心佢啩, 希望六星可以一齊健康幸福咁生活同活動落去
睇到Rocky、文彬、MJ同銀優過去同現在面對嘅困難之後, 真係不禁希望佢地唔好剩係諗點樣去改變自己去迎合其他人, 而係可以多啲做番自己, 做自己真正鍾意同符合自己意願嘅嘢, 我相信大家一定會包容佢地㗎
https://www.instagram.com/p/COJsF-oj-JT/?igshid=971b5dp8gzum

!!!
太神奇了
好有心
我第一次睇 都唔明rocky對手攪緊咩
真係要好有心先搵到
我都係依家先知
原來佢地嘅企位同手勢都係設計過嘅
已知特典 35套
33單人 2團體
https://twitter.com/miracleyugen

Rocky呢個ENDING太觸動人心喇, 連D社都不得不報

話佢練習生嗰陣勁靜又斯文 平時淨係自己柄埋一邊練習
笑到仆街
仲以為D社淨係識1月1爆情侶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞