[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
仲要係出道前
個樣仲係好細個咁
To be continued
我都冇勇氣再睇依套劇第二次
搞到我諗起佢地出道初團綜都已經好膠

https://twitter.com/timetojinjin/status/1217386100328554497?s=21
中二病
一打完歌就會脹
成日都覺得CSC係牙產巔峰
脹咗之後勁似呀哥
All night嗰陣都幾正
佢地成班,打歌果期塊面都係瘦!
一完左打歌期就即脹....
其實係咪啲舞台化妝,幫佢地瘦面....
我見打歌期銀優係家師傅塊面都肥....
但隔兩日睇live,塊面又瘦返.....
其實關唔關佢地打歌嗰期要節食事呀, 始終佢地都唔想出嚟上鏡俾人見到咁肥㗎, 同埋佢地錄一次節目要跳咁多次點都會瘦啦
一完咗打歌咪又放肆咁食囉
有啲AROHA叫佢兩個親哥做大哈、二哈 狗名咁
All Night撚金魚依幕

btw都係派膠最正
鏡頭有放大效果
佢地真人係瘦到仆街
屌你狗名笑咗
第一次睇呢個mv又未識佢哋嗰陣
齋睇樣以為牙產係最cool同最高冷
點知成隊都係on9仔
寶寶們食多啲呀

有冇人覺得佢哋啱啱出道嗰陣塊面同而家唔同
個個塊面都大咗方咗
冇以前咁v面
除咗牙俊好似冇咩變之外
C絲係咪係外國 4點幾都覆到
越on9越正 Cap埋Cap埋好多on9痴線gif
其實初出道係有限佢地一日食幾多嘢同體重嗰啲
之後拍迷你一輯嗰陣又攰又餓 肥皂食咗朱古力餅定唔知乜鬼嘢畀人罵
最後兩個發脾氣話肚餓唔食嘢點得呀
結果全員變咗無皇管
唔係啦夜瞓啫湯巴都差唔多啫
牙優咁光明正大m大哥
好想知佢哋發脾氣個樣
淨係知花生扮咗牙優
唔知牙彬發脾氣係點
你估係牙優發脾氣先定牙彬爆先呀嗱

冇皇管但係全部都越食越大隻
點呀呢個衰仔!!
呢條片竟然出到街?
衰仔銀優大哥都夠膽玩
雖然知道佢地都仲係算瘦, 但係可能佢地嘅民族關係啦, 我見佢地平時都好似好刷得咁, 一餐可以食勁多肉
利申我身高大約175一餐都唔似佢地食咁多嘢
係啵, 見佢地平時唱歌拍MV一臉正經咁, 原來成日派膠嘅
都好嘅, 成團都咁鍾意玩輕鬆啲好
係呀, 佢地自己講都好似唔止一次俾公司發現偷偷地食嘢
佢地每日練歌跳舞消耗咁多體力, 但係食少少嘢都俾人鬧
好在佢地覺得唔合理都識得出聲, 佢地同公司協議咗自主控制飲食之後好在都識得做運動操翻身型
應該係阿優發脾四先啦, 我覺得遇到唔合理嘅嘢佢應該會最先出聲
BTW, 佢地大食之餘都知道唔操番身型會影響事業嘅, 所以都會自主做運動嘅, 同埋感覺韓仔到咁上下都一定要操大隻, 可能知道過幾年要當兵
佢哋運動量咁大
佢地個時不斷練舞同出show 成日係到消耗體力食野多都好正常
不過好似成日得mj on diet要食草
比啲仔成日笑佢bb肚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞