[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我都覺得佢地今日有可能唱緊live, 同埋好似有少量現場觀眾?
係唱Live,少量背景人聲...
有少量觀眾,肯定有AROHA!
因為聽到佢地尖叫!
唔怪得尋日無端端去咗海邊, 可能佢地尋日已經出發去咗釜山
唔肯定有無機場送機片段, 佢地會唔會坐車落去?
有現場觀眾真係好
唔知會唔會jealous死銀優, 得佢唔可以去現場見Aroha
阿產個Ver差咁啲磁性
以F社嘅窮 九成坐車
開定新POST先
[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利
https://lih.kg/2521549
吓! 工作人員扮現場觀眾
初初出道都唔會, 坐車慳得幾多呀, 可能佢地驚坐飛機困住會感染病毒喇
但係成員就會好辛苦囉
國內應該無畀佢地坐過飛機
坐車坐到屎忽都爛
https://twitter.com/offclASTRO/status/1391001037406826499
有吧, 出道早期好似都係去釜山表演都坐飛機嘅
首爾坐車坐到釜山真係seafood爛㗎
BTW, 佢地呢頭表演完就返歸喇, 唔喺釜山住一晚先?
阿石好靚仔!!
呢度係咪海雲臺? 無去過釜山市區唔肯定
即係尋日佢地5個都有份去海邊玩啦
琴日文彬果段海邊片,係咪釜山黎?
如果係.....姐係琴日已經到左?
瞓一晚?今日表演完就返首爾?
估計係啦, 應該尋日已經落咗釜山, 仲可以去海邊玩
今日上晝綵排到今晚正式演出, 宜家表演完應該就回程
佢地有得去海邊玩肯定羨慕死銀優
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞