[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唔該晒湯巴嘅解說
真係估唔到文彬個ig名係咁嘅意思
佢地真係會諗個好獨特嘅名而唔係求其鳩作
好似銀優咁開ig嗰時個名仲要改咗成5、6次
個UP主UP晒成本掃圖,有需要去拎
好強嘅Rap魂!
笑死
呢條片可以上是日膠片
Btw點解佢哋而家冇出呢啲幾分鐘嘅膠片?
F社可能想保護佢地僅有嘅偶像包袱
記得出道好多個人技依家都無得再做
又無新嘢
記得佢地爆過話公司唔撚畀佢地再做 要封印
又係傻閪F社
還返啲on9play同ddoca比我
我自己覺得冇偶包先吸粉
我就係覺得佢哋六個夠膠先好鍾意睇個反差夠大
而家有返啲偶包覺得好似冇咁貼地咁
尤其係牙優原本都已經靚到唔似人
難得可以睇下佢真膠似返個人嘅一面
同埋個人技指咩?彈結他嗰啲定on9嘢?
個po主真係好博愛
依年真係少咗好多膠片
唔知係因為佢地大個咗定係少咗上網綜個類
但冇諗過係因為公司封印
我成日覺得佢地可以靠膠吸到更多fans
彈結他都有嘅, 舊年WWW網上演唱會產賀咪彈結他同其他成員唱We Still囉
肯定係F社唔俾佢地再派膠啦
不過咁都無辦法, 始終佢地都成熟咗, 唔可能再做永遠長唔大嘅細路, 偶爾玩下無問題, 成日派膠可能都會有人覺得反感
成員自己亦可能唔想派咗咁多膠, 你見銀優產賀佢地宜家喺鏡頭前面撒嬌都會尷尬啦
無錯sanha依家都少咗撒嬌
不過有得多啲睇到佢地片就好唔一定要派膠
只要一日有牙俊係度 實派到膠
https://twitter.com/moonbinhasaeyo/status/1387941450235580417
其實佢地係U記啲團綜都瘋狂派膠!
頭頂味變丁丁味
係!我笑到仆街!!
文彬聽到懷疑人生!!
銀優都有留意自己ig follower嘅人數喎
咁快就出po賀自己有2000萬followers
mon到實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞