[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
真。痴撚線公司
Knock嗰陣又係 完咗首週先出簽售cap水
痴撚線
可能類似握手會嗰啲, 但係因為宜家疫情所以做埋簽售?
Rise up啲歌唔識韓文都覺得慘 不過好好聽
同埋之前唔記得睇過咩訪問 佢哋話好想做呢啲sexy men啲嘅風格呀嘛
轉下都好嘅 不過一次就夠 比返清涼風我
Btw真係好鍾意blue flame點解啲人唔喜呀
同感!!我最愛都係Blue Flame!
曲風同編舞都好正!
係咪好多人因為rise up入坑
之前啲歌同concept都好過今次
真係好想睇翻清涼風
清涼風先適合佢地!
依家同大路男團一樣style....
唔會突出到!
因為團團都一撚樣!
會唔會係佢地自覺已經大個想man啲唔想再做男仔?
雖然我地真係唔睇好宜家同其他男團一樣咁嘅風格
之前唔識韓文唔明歌詞都無覺得咁慘, 喺Youtube睇過中文翻譯之後先發現原來啲歌詞係咁慘
可惜清涼風可能一去不返了
Rise up隻碟真係好似求啲fans唔好走
不過佢地每次出special album都係寫對aroha既歌
我諗一部份都係
大部份男團都只係出道初行少年青春風
跟住之後就轉晒成熟性感
但astro比人感覺真係清涼為主可能真係想轉型
依家得返啲衫好清涼
佢地真係出過好多首對Aroha嘅歌
唔計Rise Up嗰啲, You & Me、One & Only、No, I Don’t等等
可能佢地搵緊一條可以喺呢行行得長遠啲嘅路?
作為欣賞佢地風格、內涵、性格嘅人, 真係唔想見到咁囉
有啲衫真係好清涼
啲歌都好好聽 不過造型上就真係以前正啲
今次張專唔係都係送比fans架咩?
為露而露
ONE送都唔係幾想要
都係既
但我覺得special album啲歌詞都係則重aroha多啲姐
Eg you and me, one and only
屌你衰到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞