[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
https://youtu.be/Fd1XkaL9NNY
3:21 16:53
牙優差啲仆街
雖然我知真係好危險好彩冇事
不過佢偷笑個樣真係好可愛
公演好多蝦碌嘢
佢明顯係尷尬笑嚟啦, 不過個台真係好撚危險, 佢地仲要着埋啲唔防跣嘅黑鞋表演
其實係個舞台設計同佢地着嚟表演嘅鞋有問題
MJ個樣真係冇乜點變!!
Mj同jinjin細個都真係同依家好似
反而銀優個樣,我開頭認唔到!
Rocky都係!
男大十八變
係時候派膠了
https://youtu.be/8f3P0Jfixi4
除咗紀念日(出道、生日等等) 平時唔收禮物 但信件會照收
https://twitter.com/ASTRO_Staff/status/1389791966448193537
其實點解會無端端咁改呢? 係咪有啲事情發生咗?
多謝老爺奶奶結婚同生仔
好多原因嘅 一來出道耐咗
Fans越送越厚禮
不分日子咁送
好聽啲講咪唔想Fans傷荷包
用送禮啲錢幫手刷下音源 買下碟可能仲實際

現實啲講 啲禮收完要認證(唔係必需 但Fans送得都係想你認證)
始終Fans送啲嘢都唔平 仲成日送啲偏貴嘅嘢
同埋唔係人地送就會想用想戴
唔鍾意又唔講得 如果畀其他成員用 個Fans認到
如果個Fans都鍾意另一位成員就好地地
但如果唔鍾意 屌到佢上天花板都見過 話咩做咩偷咗佢送畀呀邊個啲嘢等等

除咗Fans之外仲有Anti Hater
以送禮之名送啲奇撚怪怪嘅嘢嚇佢地都有可能
但當然佢地收到過都唔會講

同埋依家都未到完全唔收
淨係平日唔收啫 紀念日照收 不過紀念日送都要同官咖申請
同埋收少啲禮 Fans可以用另一種方式送禮
例如捐錢 食物 咖啡車 咖啡店應援等等
有呀
又Keep住有HELLO AROHA同Hot Topics聽下笑下
之前嗰兩套+依家又有新團綜 抵屌
我都覺得係唔想招人話柄, 覺得好似白收fans禮物咁, 同埋收咗唔啱用又唔知點咁
的確用偶像嘅名義捐錢做善事仲幫到個偶像建立名聲, 或者送下餐車應援就算
真係好勤力喎, 搞完日本搞泰國, 之後應該會搞埋菲律賓、印尼、台灣、香港?
今次CB都停晒食物應援
可能真係為咗佢地安全著想
同公司另一位當紅藝人都係今日出公告停
我課左$53一個月!
泰國我要點參加??
Wuli 彬尼 石頭 都好好的長大了!!
彬尼細個都好靚仔好得意!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞