[AROHA] ASTRO 討論區(4) - 3週打歌期結束 ASTRO AROHA 辛苦了

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
銀優就知佢有皮膚敏感呀, 乜文彬都有㗎咩
可能佢地本身膚色白, 比較容易有皮膚敏感, 仲要佢地成日用化妝品
雞翼尖呠呠
無錯, 無咗盧DAD佢地未必可以捱到今時今日
銀優條頸好似係由江南美人嗰陣已經發 之後Keep住都係好返之後又復發咁
文彬嗰隻敏感好似係會狂R痕
團綜嗰陣嚴重到一發就即刻要送佢入醫院
但佢貪玩 死都話要埋嗰RUN先肯去
最後又係盧爹出嚟頂佢個位
其實仲要成日著啲新衫 啲衫廠其實污糟到仆街
等緊佢地同盧爹上全知干預視角
銀優條頸之前喺江南美人發嗰時係左邊, 不過今次發係右邊同後頸
銀優之前喺直播講過佢有異位性皮膚炎 (=濕疹), 即係好難斷尾
尤其佢地工作壓力大同作息唔定時, 仲要經常用化妝品, 同埋湯巴你講佢地成日會着未洗過嘅新衫都會令佢地接觸到致敏源而發作
不過銀優今次條頸發作真係搞咗好幾個月, 最少1月嗰時已經見到到最近先好番好多
利申: 多年濕疹嘅經驗
如果佢地全員同盧DAD有機會一齊上綜藝梗係好啦
濕疹真係好撚麻煩
以為就嚟斷尾點知又復發
因為打歌上節目啲衫多數都係借返嚟
所以如果間鋪唔洗 工作人員應該求其搵啲蒸汽熨斗蒸一蒸佢就算
不過好難
依家Idol上綜藝收視差
唔係好撚紅嗰啲 電視台都唔係特別想請
加上細公司 老闆又成日換 又無人脈 電視台更加唔使畀面你
唔係呀,我見到呢張相,醒起好似3個都敏感!
所以先攞出黎講咋....
一千零一夜果次,文彬中間去左醫院...
有時見到佢地拍野,文彬頸位果啲都見過佢敏感.
產賀都成日見到佢頸位有紅疹....
我見江南美人前,有啲片都見佢有發!
佢一拍劇,捱得辛苦就會發作!
果期大壓力佢就會發,加埋轉天氣!
尾果幾集女神已經見佢發....
陰公豬,果期壓力一定好大!
濕疹男團
6個入面有3個.....
其實所講打歌服應該都唔撚洗, 因為有啲衫一洗就變形 (好似銀優啲網紋衫咁), 同埋啲衫可能唔止一個人着過, 所以肯定污糟到仆街
另外成年人濕疹真係好難斷到尾, 尤其城市生活嘅人, 除非去個空氣清新嘅地方無憂無慮咁過退休生活啦
係呀, 劉Quiz最近都只係請BTS同IU呢啲上節目, 如果去唔到嗰個級數根本人地唔會請你
同埋好似你所講Idol上綜藝啲人又唔睇, 所以機會真係好微
銀優、文彬、產賀三個皮膚本身都白淨, 一敏感發作發紅就會好明顯
原來拍一千零一夜文彬中途要去醫院咁嚴重
佢地嘅工作壓力真係太大喇, 如果濕疹一發作真係好麻煩同辛苦
無錯, 壓力同天氣真係濕疹發作嘅主要原因, 尤其當接觸到致敏源就會發得好勁
捉到你未睇團綜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞