Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
same
我諗似hsbc one
system轉卡可轉可不轉
citi plus 仲有冇美金支票
官網剩係見到booster有港紙支票
one 好奇怪
advance 轉 one 唔轉卡
但平時 hsbc 轉 banking 係強制轉卡
One果張係普通卡,唔轉好過轉
真,advance 張卡型好多
唔關 banking 事
美金支票 acc 要另外開
咁我明佢玩法了 謝巴打
普通戶口有無得轉plus??
Ching你打去轉定網上可以轉?
琴日電話開
今日批左唔使落分行
係咪買得六合彩
CHATS轉出免費,我諗好少機會用到美金支票
轉數入citi呢個功能有無手續費同轉數上限?
本身係Priority撚,呢兩日login手機app嗰陣都冇咗Priority Logo個畫面,但係又冇彈畫面同我講轉去Plus啲嘢
咁即係而家個戶口係Priority 定係Plus定係CitiBanking?

我原本係Priority今日開app變左咁 係咪代表比人踢左落去citibanking
點會唔通知直接降
今個月玩唔到簽卡任務
1.5 收工
的確係無通知所以我都唔知自己係咩acc
用返古老方法
打上 hotline 聽下係咪講
歡迎使用 citi priority
btw 如果轉左 plus
所有通知果啲會變哂廣東話
謝謝巴打
如果佢踢左去citibanking
係咪轉去plus好過
反正都傳緊Priority同banking會轉哂去plus
其實 plus 頭 30 萬做任務有 1.8 厘年息
我覺得唔錯
所以我 priority 都主動轉左 plus

佢會唔會寄張plus debit去取代張舊Priority debit?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞