Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
月月增息 0.12% 開始
每月 +0.08% 至第 12 個月 1%
之後一直 keep 到第 18 個月
呢 18 個月圍返約 0.71% (每月複息計)
仲要每月 keep 住 balance 比上個月多 8000 蚊

利息 booster 一黎就 0.3%
存款夠 10 萬 +0.3%
轉 10000 入去 (可以拎返走, 佢要個紀錄) +0.3%
已經 0.9% 高過月月增息
之後想再高啲
一買一賣一買美金又 +0.6% (差價好少, 0.6 實夠冚)
最後用電子錢包刷 4000 又 +0.3%
輕鬆 1.8%
不過上限放 30 萬
Thanks

上網申請就轉到?
overseas transfer 一樣免費?
照用到global wallet?

做咗伸手黨唔好意思,巴打屌細力啲
電匯, global wallet 同 priority 一樣
比起 priority
plus 只係冇左櫃位服務
同某啲投資產品買唔到
sorry, 再問多句,我依家香港股票買入免傭(幾個月後rebate), plus 係咪無?
citi rewards卡有5倍積分好似幾抵咁,碌10000蚊野就有50000分
想問下有冇伏,因為黎緊想買手機
唔肯定,問下 hotline 啦
如果想食迎新,銀聯仲抵
btw 佢要拍卡先有 5 倍
同埋你搵人介紹你開卡啦
介紹你果個人有 500 蚊
話說我卡都收埋,個app登極都登入唔到,打完password去條款及細則禁埋同意之後又彈鳩返出去login個畫面 想用佢web個e-banking即login又話Temporary delay

請問係咪又要落分行屌老母
咁同做定期比邊個着數啲?
定期而家先三個月 0.7 咁上下咋喎
究竟點樣cut股票戶口
上個post問冇人答
電話或分行
轉 10000 入去 (可以拎返走, 佢要個紀錄) +0.3%

依個係個個月都要轉?
還是轉1次就可以?
所有任務都係每月計
做左就下個月有息加
唔係好想開銀聯
master 版都 ok
但要記得呢張卡一定要拍卡
如果唔多拍卡可能 cash back 仲好
轉咗booster
#metoo
收到
下一日更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞