Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
我講緊做任務既0.3厘存款息
年頭開左個citi priority
電滙去FT 唔使收手續費
但係今日發現login 個畫面唔同左( 以前中間係有citi priority 字樣)
依家冇左, 我搵左好耐都搵唔到依家個account 係咩種類, 唔知有冇比人downgrade 到, 有冇人知點樣check?
打hotline
想問Citi plus 買賣美股邊到有得睇收費?
哇 咁不了
我就直情申請左本支票簿

可以話你知冇downgrade到
given 我戶口得幾千
td
Hsbc買美股唔係$18usd咩?
係,citibank暫時冇最低佣金,但你買多股份就邊便抵就你計數先知
Citibank app 嗰隻廢真係唔講得笑
㩒一下Load一下係想點?
個app左上角個設定制冇埋
間間銀行都係㩒一吓 load 一吓架啦
明明 read only 顯示嘅嘢仲簡單過 Gmail
但係好明顯因為啲所謂嘅 security concern 要每㩒一吓都同 server authenticate/record activity audit 搞到要每次都咁慢
(Transaction 要時間就合理, read only 都慢其實關 MA 事多過 technical)
果個係通知存款戶口
global wallet 係佢既功能
要開基金戶口
app 入面可以開埋
你去投資再撳靈活財庫
銀行黎講 hsbc係抵啲嘅
銀行黎講
Hsbc$18usd一次交易
比較適合係進行季供
請問有冇Ching確認唔到張debit card?
冇啵用app 確認幾快

最好係唔洗落atm就set到密碼
用app 係咪開唔到戶
上星期五開今日就login到
不過完全咩通知都無
Priority 申請左成個月都未收到sms轉plus
我前日係個app度確認,去到入保安編碼個位就無反應,之後用網頁版確認先成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞