Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
舊客轉plus係咪收完sms3-4個禮拜就會突然自己轉?

過幾日再試下
或者入多少少錢先
可以 messaging 問下
但你都唔好預佢有咩確切既原因
三個禮拜到
你會發現個 app 變左白色 tone
登入會出 citi plus 個名
但仲係月月增息戶口黎
之後某日你登入
佢會跳個 prompt 出黎叫你確認轉 plus (本 post page 1)
撳完一兩日到就正式轉
有冇巴打用Citibank匯錢出入黎買crypto?有冇試過將賺到既錢匯返入戶口?最多試過幾錢而有冇被"關注問話"?
利申,用緊Citi plus,開戶時影身份證影到發脾氣..
是但啦果張卡都冇咩用

整mox credit都有用過佢
我本身有PM同 Cashback都唔批

明明都Share Credit
做任務啫
批卡呢啲真係好多原因唔批
正常本身有卡
一撳就系統秒批
messaging 搵 CS 跟跟囉
唔係話用debit都得咩
啱啱問左同果位巴打一樣 佢批卡部睇仲以為我係Priority
想出iPhone Citi信用卡好唔好
有啲地方用唔到 debit 嘛
你識唔識人有 citi 信用卡
可以叫佢 refer 你
佢會有 500 蚊 (可以睇下叫佢同你分左佢)
本身無卡既話
其實整張 cash back 都唔錯
https://www.citibank.com.hk/global_docs/chinese/credit-cards/mgm/promotion-mgm-referee.html
轉咗booster先再apply就得?

我琴日credit card 同 整booster同步搞咗

今朝9點就booster咗

但佢reject我係 11點07分

佢係睇申請果下我未係booster所以reject?
謝謝,有七百回贈都唔錯
正路就係 轉左先再申請
咁我再撳多下先
citi plus係咪開左之後自動會寄張debit card黎?
我係個app度搵唔到佢話可以禁申請debit card個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞