Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
正常返
citi plus有冇買股票免佣?
Citi plus 上網開完⋯⋯又係叫我去分行繼續開
citi 個fps 係咪有問題
send俾個朋友,唔係即時,online chat問,話要18-24小時
咁我fps乜春
要後補資料好煩搞咗成個月先開到
反而張信用卡交哂資料1-2日就批
係有問題的
Citi真係好on9,我半年前想申請,係app度入完電話佢就send個驗證碼黎,跟住唔記得邊度卡左關就放棄左冇理由

上個月又想試下,一開app佢叫我入返之前個驗證碼,半年前我撚有keep咩? 打上CS話冇得reset冇得resent叫我落行攪,佢都on9我就係唔想落行丫嘛

點知又俾我符碌係web度襟申請citi plus又可以收得返個驗證碼
跟住就一take過攪掂,但拎到卡之後都要攪一大輪先active到
Activate張卡好快姐 係申請過程比起其他銀行耐好多 想埋個app好似lag lag地 有冇人都係咁
Citibank個app真係用到發皮氣, 又慢又多操作
快你個頭

申請完兩日佢send email話用得喇可以login ebanking
點知入極個login同pw都話我錯,打上CS都話reset唔到,想reset就要等佢張卡黎

撞岩踩左星期六日,前後成個星期張卡先到,跟住就打電話set ATM pw,再set個電話理財pw,張卡先active

用張卡首次登入啦,又叫你set多次username同pw,填返申請個陣個username就話已經有人用,打上CS話如果想用返又係要落分行
唯有改過新既username算,唔想再同佢地玩
好lag load得好慢
我citi plus等張卡黎先入app login
申請個陣最後佢叫你set咪set埋囉,點知佢咁攪笑
上個post都有人中左伏
想問點set 電匯去cs 先唔收手續費?
唔關咩 acc 事
citi fps 好易中 rule 轉人手 check
超級麻撚煩
轉超過廿次都無中過
我以前試過
最近好似冇乜

點算
遲啲再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞