Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
好似開到 citibanking 可以轉做plus
google 揾下 打返debit /atm card number 轉到
本身用緊citibanking可以轉 等2個禮拜多d就轉到

利申已轉

佢係計我結餘而收息㗎可?
新手想問下第一次電匯去TD,通常要等幾耐?
通常都係計你入咗個數嘅日數
你今日入10萬
咪10萬x5%/365*今個月呢個存款日數
大致都係咁計
朝早轉嘅嘅話,通常5-6點後會收到
thx,原來我第一次過數過唔夠一萬,今晚再攪過
巴打轉完有無 利息 Booster 戶口?
我由Priority 轉Plus 無呢個戶口
係咪要申請埋plus信用卡?
Booster佢寫話要落分行搞 我就冇整啦
Plus卡就申唔申請都得 我都係照用返張debit master
So far冇影響 不過我星期日晚試匯錢去外國 到今日都未收到
手機開citiplus ac, 卡左係自訂用戶名稱個驗證到,話咩出錯左稍後再試
咩玩法點搞
Priority 轉plus 自動有利息booster
而家個個月滙錢去first trade月供

不過好似人工唔夠申請唔到plus 信用卡 唯有繼續用住學生信用卡先
account number一樣
priority個月月增息會變成利息booster
其他不變
喺最後自訂用戶名同密碼度卡關
撳驗證用戶名後話出錯
想問一句
姐係citi plus係攞嚟轉錢入去
但用作唔到平時出糧個啲戶口係咪?
仲諗住轉佢代替本身個銀行戶口
用到架
佢都係一個銀行戶口黎
係咪分行編號+戶口號碼個個就係比人出糧嘅資料嚟?
啱啱入去睇係 Step-up interest account
係咪即係 downgrade 咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞