Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
我citi priority 啊
開個時只係話頭半年交易免佣,無講過唔用會收錢
想問下IB出美金返Citibank priority係咪會收USD13?
Check過Priority incoming remittance應該冇fee, 係美國Citibank NA收?有冇辦法避到
試下live chat申請取消戶口
我早排都收到sms話冇6月前冇股票交易就要收100蚊
免費
琴日入左 10000
再轉走左
今日睇已完成入錢任務
confirm 即入即出已可完成
請問Citi Plus 用TT入數去CS International係咪免費?
TT都係免費, 但係TT前一定要記得set 手續費 由我承擔, 預設係共同承擔,會收錢
USD EUR RMB就一定無
但GBP 就唔知
記得揀 費用由自己比
咁先會waive到手續費
你啱
HKD CNY 經 fps
USD EUR 經 chats
其他外幣可能要
一係就 cash out cash in
GBP 射去HSBC UK,唔收手續費
HSBC HK就唔知
Search過,由香港TT英鎊去香港仲貴過TT去英國
可以的話現金出入啦
我想問citi plus 嗰張信用卡可唔可以要求link落儲蓄戶口度,當提款卡用埋?
咁你攞張debit card咪得
咁我唔想袋多張debit card,銀包空間有限
citi 信用卡冇得加銀行戶口
5月最高利率變左1.5%?
我諗係更新完既 bug 黎
今日login 無左priority 個screen
係咪即係轉緊去citi plus?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞