Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
次次都係咁
我用黎賺少少息咋
連續開左幾次都比佢秒拒絕
有咩關連?
垃圾citi
屌佢老母

我本身都已經有citi信用卡
明明一早有哂我既資料但個垃圾系統就唔識自己對番
一定要當全新客所有野重新填

開過hsbc同mox影身份證都係一次搞掂,好明顯就唔係個人問題
係得呢個垃圾citi影極都影唔到
搞完一大輪影身份證終於過到1,2 都硬係過唔到3
部機又因為長開住鏡頭熱到痴線

岩岩嬲撚到打電話去cut撚埋張citi信用卡
就算全香港得番佢一間係黃都決定唔撚7再用佢
d錢繼續放哂係mox同ib算
Plus 有咩好
Yes
我都係
見有啲人咁講

基本上網上申請既都唔會成功(尤其本身已有戶口, 例如citi cr card), 全部都會stuck係create login同pw個版, 幾日後citi會打比你話ID影得唔清, 要落分行搞先開到戶. 唔明你點解可以開到戶仲轉到錢XD
有編號佢都係話check唔到要重新嚟過垃圾銀行
果然係星期二
+1 垃圾system
想問priority 轉去plus, 張舊debit card係keep住用?定係出張新卡俾我

覺得priority個張幾靚,唔想換plus個張
我轉完仲未收到新 debit card
反而同日申請既 credit card 到左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞