Citibank 開戶 and everything Citibank (8)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
如果係香港匯豐過香港citi 要當普通電匯做,匯豐果邊會收電匯費(除非有得waive)
如果唔係多既不如拎現鈔再係citibank 入番
你指 boost 果版?
佢係 update 到前一日
USD EUR CNY 香港可以自己做結算,筆錢唔洗去外國中轉行,一般大銀行都冇收費(有D依然會收 eg: 渣打)
keyword: 即時支付結算系統(RTGS) or CHATS
Plus個message 客服有無服務時間定係24hrs
月月增息轉plus 要幾耐
有冇人申請左 Citi banking轉 Citi Plus, 但仲未有消息?

等左2個禮拜,咩都收唔到
EUR咩?我以為係GBP添
EUR係渣打做結算
USD係 HSBC
CNY係 BOC
應該再早D, 2011 年都已經有啦
Citibank 個app 做乜鳩
輸入完個編碼就停咗
開唔到戶口嘅喂
係個 app 填哂所有野提交左 但無email confirm 即係點
兩個鐘一定好靚仔/靚女
去到職業嗰嗰位冇自己職業
急問,有無大教吓我citibanking當出糧戶口,戶口號碼8位數字係咪啫係月月增戶口cut哂一開頭啲0,唔連branch code原本有10個位?

我係咁打去客房服務熱線都無人聽
想問咁多位師兄 citi plus果個利息 booster係咪每個月最尾一日都有錢拎?
星期五開戶, 見fail 左無理佢, 今日主動打過來話約番去分行搞 百屌成才
點解我用轉數快會跳左去電話簿 唔係應該捐QR CODE咩 有冇人教我點用...
LCID 車禍現場討論區 (1)
https://lih.kg/htuBsS

LCID 38B
F 55B

前兩星期申請Priority 轉Plus
星期四話轉左Plus
今日都見唔到有利息Booster
轉左plus入去要再轉booster,過多幾日就有
想問下月月增息轉出資金係咪會冇得增息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞