入黎分享各行各業嘅黑暗面

1001 回覆
1233 Like 20 Dislike
做audit連核彈都要識做
點止食龍蝦,係後面個句”俾唔少”,同埋唔知點解有D冇水紙或唔岩例都照批架

以上全部發夢見到

this?
Exam leave 中
早幾日天氣咁好揸車去咗淺水灣溝女你繼續慢慢OT啦柒頭
保險: 為咗要食埋上線佣, 將自己個客張新單安排俾下線簽, 跟住叫個下線俾返cash自己
唔係掛 係日本番左咁耐覺得日本人仲污糟過台灣人 成日以為聞唔到臭就當乾淨

利申: 仲係日本
地盤 大陸工人不駁地線 拉爆上得一半
Auditor:就算唔溫書都要拎exam leave報考試
應該話所有凍飲都擺左幾個鍾
股票經紀

係咁叫人炒出炒入收佣,其實賣左就錯過一隻好股

一係叫人做理財產品,其實就係高佣金既
I kill you later, ELN 嗰堆卜街嘢
砌template一日夠晒啦
賣按摩產品既公司
翻新機當新機賣
舊錢多過你既糧咪唔同囉
咩係正義咩係道德
正反各執其詞, 觀點與角度
水喉佬一單水喉工程 執得幾多,你封利是頂盡咪幾皮好未?
齊頭俾夠十皮,都唔夠你坐完退休用
國家安全
唔知點解諗起台灣定大陸嘅一篇潮文

一個測試工程師走進一家酒吧,要了一杯啤酒 一個測試工程師走進一家酒吧,要了一杯咖啡 一個測試工程師走進一家酒吧,要了999999999杯啤酒
一個測試工程師走進一家酒吧,要了0杯啤酒 一個測試工程師走進一家酒吧,要了-1杯啤酒
一個測試工程師走進一家酒吧,要了0.7杯啤酒
一個測試工程師走進一家酒吧,要了-10000杯啤酒
一個測試工程師走進一家酒吧,要了一杯蜥蜴 一個測試工程師走進一家酒吧,要了一份Qer@24dg!&*(@
一個測試工程師走進一家酒吧,什麽也沒要
一個測試工程師走進一家酒吧,又走出去又從窗戶進來又從後門出去再從下水道鑽進來
一個測試工程師走進一家酒吧,又走出去又進來又出去又進來又出去,最後在外面把老闆打了一頓
一個測試工程師走進一家酒吧,要了一杯燙燙燙的錕斤拷
一個測試工程師走進一家酒吧,要了NaN杯Null
一個測試工程師沖進一家酒吧,要了500杯啤酒咖啡洗腳水野貓狼牙棒奶茶
一個測試工程師把酒吧拆了
一個測試工程師化妝成老闆走進一家酒吧,要了500杯啤酒並且不付錢
一萬個測試工程師在酒吧門外呼嘯而過
酒保從容應對
測試工程師很滿意
測試工程師們滿意地離開了酒吧

一名顧客點了一份炒飯
酒吧陷入火海
行政長宮 出賣香港人 幫小熊維尼含撚
值唔值得自然會諗風險
依家有咩新聞爆過貪污? ICAC 依家係邊?
仲07, 依家個個都學生版, 一見到就想爆粗
房屋事務主任
新移民特快上樓
落到黎即上
你search連登下咪知
佢咪講個客講咗成個犯罪流程出嚟... 信乜鳩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞