韓劇 哲仁王后(16) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
作為演員唔會唔care片酬, 因為片酬等於身價亦都直接反映級數
而且1.7億won都唔係啲佛系友情價, 冇記錯愛的迫降總製作費只係二百幾億won, 即係男主角已經chur左超過10%
公司真係極大問題
+1 爆料話佢同徐智慧拍拖時已失望依家仲陸續有嚟咁

英文
記得佢同孫仙都係收超過10% 其他都冇點了解 不過佢拍劇好似一直都收得低過金秀賢 係廣告收高啲
神級元斌靠廣告唔駛拍劇/戲已經
如果我未睇過哲仁可能會因為佢咁樣而反感添拍得戲就預左會同異性有身體接觸架啦 無論係咪愛情劇 咁嘅要求實在。。。但佢而家專業左好多 所以都仲會支持佢嘅
做錯過,會珍惜架
我記得佢30歲個陣已經賺左好多 個陣身家已經幾十億 而家更加
冇follow幾日越爆越多終於睇曬

其實我都係睇迫降同哲仁先認識金正賢
覺得佢好用心揣摩角色 幾鐘意睇佢
雖然之前既事如果係真都真係有失演員專業
但而家佢拍戲態度同演技都好左好多 又唔會太反感

而家幾年前既事一唔續約就爆咁多內幕
覺得公司似係有心想整死佢
只可以話佢將愛情睇得太重 不過又怪唔落佢嘅 做翻好咪得 而且佢而家成熟左應該都唔會再咁
但而家唔講佢做錯定咩 連經理人公司都唔理佢 佢都好難搵方法道歉或解釋
除左係ig
元斌喺韓國係咪已經上左神檯印象中好似成十年無拍過戲
不過真係好靚仔
如果好似宜家嗰啲爆料講嘅咁我覺得似斯德哥爾摩症候群多過將愛情睇得太重
勁多錢請佢出山都唔制
呢種關係,係極大問題無病都變有病,好彩肯去醫治
Agger 我都覺得係公司搞正賢
好明顯唔續約就搞你,我得唔同你,都唔可以俾其他人得到
唔可以分手,分手就____,我得唔同你,都唔可以俾其他人得到
但越睇越覺得正賢係受害人
可以點整死佢?
定爆佢戀情滅佢女fansss
似係既
但諗落
又唔明點整得死佢
徐智慧同徐睿智單嘢
都唔算係太負面
反而比左種原因大家去了解多啲
例如續約/拍時間個陣點解咁
其實令我有啲想睇時間,但驚太虐
唔敢睇
成套嘢個feel好沉 (睇cut)
無咩興趣
仲要知道主上被控
根本唔係睇演技
係睇主上點虐待自己同徐玄
之前一直都係話正賢受情緒病影響
所以得到唔少人體諒
但而家冇啦啦爆係為左女朋友
對合作夥伴咁差又迫到個劇要大改
對佢形象同專業唔多唔少都有影響
公司仲話有合約糾紛唔同佢解釋擺明玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞