韓劇 哲仁王后(16) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔知咩文 不過幫手report bullying
https://www.instagram.com/p/CNgdqI0LvwH/?igshid=dhv7qarg0c94
其實韓國人係味好歧視/誤解憂鬱症既人
點解可以話佢欺凌人
cls
我睇過一本書係咁講,有抑鬱都唔敢同人講,驚其他人唔知點睇自己
海外徐玄fans都鬧緊佢 我見sbs出完呢篇之後有哲仁fans都掉轉鬧番佢
https://twitter.com/sbsenternews/status/1381036558250221570?s=21
經理人公司真係好痴線
【時隔3年重新照明,金正賢電視劇《時間》下車的真正原因】

前情提要:2018年金正賢時間下車的原因是「健康」原因

【SBS演藝NEWs取材表示金正賢當年下車的真正原因是拍攝過程與女演員關係一直不太好結果導致拍攝現場熱情一直下降←很多現場工作人員共同主張】

電視劇製作核心工作人員A表示:"即使最初有企划方向,但是金正賢對與女演員一起拍愛情戲變得非常敏感,通過公司向編劇表示了'希望(愛情線)最小化'的意思。 當時作家正在醫院住院治療來著,但還是多次被要求編劇修改劇本,聽過演員好幾次演員痛苦地哭訴, 之後金正賢下車後,編劇完全需要完全修改作品的方向,因此作家也非常辛苦。"

徐賢當時工作人員B說徐賢(這部劇)拍攝現場哭了很多,劇情特別虐,然後金正賢也沒和徐賢對視也不打招呼,休息時候都在車上待著,有愛情戲份的時候也一直表現出不舒服的神色,有一次和徐賢拍戲碰了手後,拍完立馬用濕巾擦手,不知道是誤會還是什麼,徐賢看了那個在拍攝現場哭了,在金正賢方經紀公司老闆勸和下,金正賢私下有和徐賢道歉過,但是之後行為沒什麼大的變化。

據相關人士透露,在拍攝現場有傳聞稱,金正賢的態度變化是因為當時的女朋友某演員。 據悉,有同僚演員們曾直接向金正賢詢問傳聞是否屬實,但金正賢回答說"不是事實"

SBS新聞多次以採訪人員身份電話或者短信詢問金正賢與女演員傳聞真假,要求修改劇本是否屬實,始終沒有得到回復,【ON經紀公司以同樣內容質疑過,但是ON表示由於是已經處於紛爭之中的內容,不能公開實情。】
又騷擾人咁想知真相3年前唔講,依家又拎返出黎講

呢個留言係咪正面啲
‘待機嘅時候見到佢流冷汗 自己一個企埋一邊
咁嘅程度 唔係應該要去醫院咩?’

睇啲正面啲啦
希望呢個唔係真

原本都唔想post,太可憐

咁正常都會鬧
想知有咩行為
唔理人,對人冷漠喎
啱阿 企正賢角度諗佢係好慘病咗好辛苦 咁之但係徐玄都好慘架喎無啦啦戲份大增拍到傻 sbs個個唔知係咪真啦 但完全明點解徐玄粉絲會咁嬲咁憎佢喎
但完全ignore左因為有情緒病問題囉,唔係開拍前已經有唔開心咩,拍到拍唔到下車,咁怪得邊個,怪人地有病?
「有一場碰到徐玄的戲結束後,馬上拿濕紙巾擦手,徐玄看到後直接在片場哭了」
經理人公司高招啦 fans鬥fans其實都唔關徐玄事,其實就係合約問題,要製造輿論真係好仆街
話徐要孭晒套劇嘅壓力,搞到佢都好depress,2年冇拍戲
好似係,都好慘,呢個編劇啲戲真係寫到勁慘只係睇過秘密超級慘,真係唔係個個handle到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞