韓劇 哲仁王后(16) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想知老闆有無勢力
老細唔方有啦有勢力點會無好嘅電影資源
唔係話金秀賢接左套片籌好高咩
笑死
佢接咩照計幾年前套real重創到咁佢接電影應該好難高片酬,電視劇高片酬就唔出奇,我記得之前精神病嗰期好似仲有啲咩業內人士abcd含沙射影話佢片酬過高
愛迫同哲仁入面既正鉉好專業, 
好難相信佢會因為私人問題搞到時間劇組咁
但都係睇定d 先, 韓娛圈真心亂78糟

啱啱醒起佶叔左接左ocn 新劇, 同徐睿知拍擋
正鉉同佶叔又係之前同公司前後輩關係, 感情唔錯
唉... 真係冤家路窄, 希望佶叔自己小心, 唔好野到d 小人同誹聞
real做咩唔收得?好似係電視劇,唔知一集勁高片籌
佢唔知點解好依賴金秀賢 精神病採訪連玩game 揀野都要問金意見 好小鳥依人咁 又不時會有skinship
每個人都有過去嘅,認真面對以前嘅錯先可以有美好將來
好fd ge?同金南佶
好卑鄙
我個陣仲好迷佢但都覺得real 麻麻佢副body 都救唔到
有聽講過佢拍劇收過億 我都唔肯定 但一定收得好貴
係咪就係精神病啊出過新聞好高片酬。real係票房超級慘淡仲要劣評如潮,但事前有啲fans吹到好犀利,結果畀人恥笑,畀人話係韓國史上十大爛片,套電影個導演本身係另一個人,後尾無啦啦變左金秀賢表哥
係 佢原本片酬高 再加上係回歸作
又係表哥咩來頭
唔係電影咩 同sulli嗰套
但確實票房麻麻
好似話係一億一集同李炳憲拍 Mr.Sunshine差唔多價,所以嗰陣都有人質疑話太高,後尾精神病仲要收視比預期差好多
算幾好 
之前某一天 (佶叔電影) 正鉉有角色, 佶叔有推薦正鉉
之前奇妙的家族 (佶叔電影) 拍緊個時, 正鉉有送餐車過去
幾神秘 淨係知佢地感情好好 可能就係好到接受到表哥同自己嘅ex 一齊 如果佢地真係有一齊過嘅話
係 我都有聽講 不過精神病係幾好睇 有啲位少少恐怖
開埋公司
哲仁性價比高
精神病我睇咗30分鐘覺得太悶 冇睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞