韓劇 哲仁王后(16) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
正賢傳緋聞 -> 原來係搵緊下家 -> 原公司唔知正賢搵緊下家 -> 份約未完喎 -> 合約糾紛 -> 正賢之前病咗停工 -> 原來停咗工幾耐合約要延長幾耐 -> 公司主張正賢嗰陣冇病係因為女朋友 -> sbs問時間劇組嗰陣係點 -> staff提到徐玄嗰陣好慘
其實仲有fans聲名同埋有工作人員留言幫正賢,公司再利用徐玄出招

btw有有其他黑材料成日都係用情緒低落果排嘅事翻炒
我都有睇秘密
嗰陣睇完kmhm去睇 以為kmhm都好虐 點知秘密真係集集都跟住喊到pk
池晟成日拍得咁慘嘅戲都可以抽離,仲有被告人,但好似話拍kmhm定被告人果陣,係唔會返屋企見屋企人,驚自己情緒會帶俾家人
時間MBC拍嘅竟然唔搶個獨家,蝕咗咁多點擊率
我都唔明,點解係sbs
完美summarize
雖然好唔鐘意徐玄 但佢又真係幾慘既
好似係第一次擔正女主角?
睇原文好似無指明係咪徐玄 只係話做對手戲演員
其實我因為呢單嘢都好麻麻金正賢 雖然知佢有病
但依家咁其實同人品謀殺差唔多 本身都係old news返炒 但o&e 知你要走留唔到就夾埋D社整死你 講真唔服氣咪告佢要求金錢賠償 一間公司用咁嘅方式處理 都幾肯定唔係咩好野
間公司真係好仆街早就早著,黎黎去去都講呢單野,有其他就唔爭在爆埋出黎啦
人紅是非多 哲仁真係多災多難
明明睇哲仁啲making 佢已經開朗返好多 同啲演員都有講有笑 咁都有得拎返3年前啲野binc
間公司真係幾高招
咁高招不如用返啲資源係其他演員身上啦
佢以前病做得唔好係有錯到嘅 雖則唔係佢想 但係係有影響到其他人
但係宜家翻炒有冇必要 同埋好似抹殺哂佢出返嚟拍戲嗰份勇氣同一路嘅努力
睇最近嘅佢真係會覺得佢係一個好真誠好有自己想法好好嘅演員 如果一路淨係提起2018年嘅佢 而佢之後嘅改變同努力就選擇性睇唔到 真係好可惜囉只可以話
公司做到咁真係冇嘢好講
唔覺高招 本身話空白期幫過金慢慢康復已經夠晒道德高地 點知用呢種手法
無記錯有報導訪問返佢有道歉
依家咁返炒唔明個意義喺邊
dllm 朴有天都有得出返嚟拍戲啦
相信金正賢一定可以捱過既
下三流招數啦
有天真係可惜,不過都係自己攞黎仲要犯法佢套片唔知有無人睇
衰d講 呢間公司嘅其他藝人見咁 完約好大機會揀走
佢搞單咁嘅野都有得復出?
一定要最緊要佢宜家人冇事
我睇原文係有講到明係徐玄喎
你睇多次
《時間》態度爭議,「其實是有原因的」→是因為發佈會前一天甚至與工作人員發生物理性衝突물리적 충돌,工作人員還跟他說了「如果你這樣的話就下車吧」→然後金正賢下車了

A某表示:當初金正賢以為《時間》是類型劇就出演了,隨著劇里出現了愛情線,他開始與劇組人員發生了摩擦,結果,在時間 製作發表會前一天晚上的酒桌上,雙方不僅意見衝突,還發生了物理性衝突。 因此,金正賢第二天引發了態度爭議。之後金正賢出現了吃不下去東西的「進食障礙」,因為與製作人員產生的隔閡加深,所以拍攝也出現了差池,"從製作組的角度來看,他們認為對於'不誠實的金正賢',那就直接用衝擊療法,製作方人員對他說'如果你是這樣的話,那就下車吧',所以他要在12集後下車,大家都很驚慌"

這位知情人說他不是單方面代替金正賢發表立場,「我也是一名現場工作人員,因為他不誠實中途下車,我也經歷了巨大困難,現場有據傳他拒絕愛情戲是因為他女朋友的說法,但是對於製作發佈會爭議這件事有不為人知的部分,所以我想說清楚」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞