韓劇 哲仁王后(16) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
大家focus係百想啦唔好再搞正賢啦
因為3大台啲戲真係得sbs睇得下
無得睇翹手
應該penthouse?
求翻譯
咁咪男女主都penthouse (我估女主金素妍)
之前韓網都講過狗血劇入圍加攞獎其實真係好少
話當時徐睿知唔想佢拍skinship場面

呢壇嘢愈拉愈多人
penthouse真係幾勁係咪第一次有連住三季?
[D社獨家]"是徐睿知操控的"...金正賢成為謊言的'時間'
金正賢:我的手只會用來摸你
徐睿知:你要僵硬一點,身體接觸NONO

【前面這段是文字就是寫了,本來電視劇時間的劇本寫的原本是兩個人(金正賢,徐賢)掉下去以後是相擁在一起的,但是最後播出的時候卻變成兩個人"分別"躺在地上】

我們拿到了全部的時間劇本,與電視劇場面進行了比較分析,從第5集到第12集,消失的肢體接觸場面大約有13個劇本上有,可畫面里看不到

為什麼拒絕身體接觸呢? 他正在接受別人的"指導",不是時間的導演張俊昊,而是現實的導演徐睿知,金正賢根據徐睿知的咒語進行了表演

"身體接觸NO NO"

Dispatch在3年前接到了關於金正賢的停播舉報。 還確保了金正賢和徐睿知之間文字對話的一部分。 最近,金正賢事件再次浮出水面。通過各種途徑重新驗證了真偽, 經確認,這是事實

徐睿知:金僵硬xi,千萬不要有身體接觸哦
金正賢:那當然
徐睿知:今天怎麼樣了都不告訴我嗎?
金正賢:今天我連跟女性工作人員打招呼都沒打,完全僵硬
金永大啲戲咁屎都入圍覺得錫京好戲啲
都算係機醫都係 不過慢慢拍慢慢播
我都係,不過其實係咩原因都唔緊要,有情緒病係事實,公司要佢延長合約係唔應該
文字對話點拎到
有樣
等咗幾個月希望佢地平時自己翹開
但機醫好似一開始冇plan係三季?
我都覺得女主係金素妍
我覺得要睇合約點寫 都係等調解個邊搞
上面d社又爆料 d社好似冇放過流料咁 可能佢同徐智慧係真...
呢個時候互相安慰啦
公司
好似一早就決定係
呢單似係為左爆合約問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞