韓劇 哲仁王后(16) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
貴圈真亂
其實真係幾冇職業道德下
三個姓徐既女人,兩個金x賢,睇到我好亂
penthouse s4?
如果真高文英本色演出
調教大師
我見新人獎有堂哥
我覺得唔係依排d新聞咁勁 主上一定有入圍
一個願打一個願捱
好彩無
【熱評】 比鬼還可怕的女朋友
女演員F是在演藝圈出了名的性格爛,特別是和她交往過的每一任男朋友都說她病的不輕讓她早點去醫院接受治療。F以前有一位男朋友是愛豆出身的演員G,G和F在一起的時候實在是過於形影不離連覺都沒時間睡,體重掉到了他人生的最低值。當時還是新人演員的F想要捉弄已經是top star的G,在江南大路的正中間上演了一出鬧劇,所屬社為了給這件事善後真的淚灑漢江。
和F交往過的,最近分手了的新人演員H也是在製作發表會的時候吐了再上台的程度。身邊人問「是不是鬼上身了啊?」「人不可能突然病成這樣的啊」,H表示「要乾脆是鬼上身那又好了」,讓人很是擔心。
金正賢經紀公司回應「由於現在和金正賢就專屬合約問題出現了爭議,無話可說」

Wow
咁都得架咩
又係徐睿知?
表示對號入座嘅能力都無
合約未完,公司都無履行合約,保護藝人喎
本身冇留意開徐睿知 係之前見佢啲戀情又金秀賢又金秀賢表哥 對佢完全冇好感
依家居然搞埋主上 睇嚟O&真係想搞死主上

拜托快啲還正賢清白然後走花路啦
好擔心佢宜家點一單未拆完又爆另一單
就算係因為感情事有精神健康問題,復出後都改正過,整理左啦,可以重新出發架
精神健康返應該可以處理到嘅
冇錯
如果當時真係徐睿知搞到正賢同徐玄關係咁差+有精神健康出問題,真係唔可以放過佢
咪係囉
3年喇 又道咗歉 大家都move on咗 正賢又成長咗
放過佢啦 人可以改變㗎嘛
但係呢單嘢到底係邊度爆出嚟如果係O&爆 咁樣對正賢有傷害咩似係攻擊徐睿知咋喎
好似係F可能係金正賢
[KPOP] K-POP 2021討論區 (42)
https://lih.kg/2481204
呢個po有傾 大家可以過去睇
百想入圍 唔知仲會唔會去
可能想講正賢感情處理得唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞