[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (58)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
贊狗講兩句
CLS 直播第四十二集主題:資深足球圈人 梁守志先生
On Fire Athletic Association
https://www.facebook.com/OnfireAA/videos/322416385891088/
World S_____ 依間一定出事率都高,因為聽人講用普通噴畫料
今季東方件作客咩事 好似好撚霉咁既隻白色
消息指,兩人早前先後以私人理由,據悉為家庭因而向傑志提出解約,經洽談後達成解約協議,而兩人已未有再隨隊訓練,並已離隊。
梁守志:歐冲其實同我相處真係少呀,因為佢未幫我踢過,但最主要係佢有過佢光輝嘅時間,同埋佢幫羅生踢南華會嗰幾年係最top。但係自從佢喺國內傷完之後,返落嚟都應該踢唔返佢以前嘅波啦。我相信作為足球員佢嘅年代已經結束,佢應該要諗吓自己要做啲乜。佢臨走嘅時間做海鮮同凍肉,喺呢個疫情嘅時間佢其實係做得幾好㗎。所以我覺得佢好勇敢,拋低自己嘅嘢去追夢,追唔追到係另一回事,但係呢個足球員係值得敬佩。
梁守志:最近一次離開東方係比較突然啲啦,但係無辦法啦成績唔好。你睇返呢兩年東方成績好好。聽講好可能第三階段會因為某啲原因無咗,如果唔係東方有機會過返傑志。我見到東方喺菁英盃決賽贏到2-0先鬆返一口氣,始終東方喺我心目中係最緊要。
前程似咁好毒
第三階段??
梁守志:最近我同陳文俊傾咗Philip仔過嚟,唔好晒咗呢個球員啦,最緊要係由個球員做出發點。Philip仔真係一個好嘅球員嚟,如果因為同教練唔開心而坐咗喺度一年,之後就玩完㗎啦。可以喺到半季過得到嚟,如果打得返起,香港隊都要用佢,有幾多個好嘅球員喺中場呀?
意思係聯賽第三循環
梁守志準備出自傳
明白明白~~
以為佢話東方個長遠計劃
聽日藍區有冇500入場呢🤔🤔
東方嗰場唔係免費直播咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞