[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (58)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
史葛想識港女?
*食
佢要食女冇難度啦
鄭子森其實踢落同王子都冇咩分別
不如以後用佢算啦
Oliver其實駁下腳都ok
傻邦係咪都可以準備強勢加盟大排檔
奧利華踢得好錫身 完全唔夠膽落腳
【亞協】J組六場全在大球場上演 東方首仗鬥理文爭出線

亞洲足協昨公布亞協J組賽程,單循環六場賽事全部在大球場上演,首日便有東方龍獅及理文兩雄相遇,兩軍主帥李志堅及陳曉明都指這場賽事已經是出線關鍵。

根據賽程,J組三日賽事分別在五月十四日、十七日及廿日上演,分別是東方、理文、台南市FC及220體育會。首日已經有東方及理文在八時相鬥,剛捧走菁英盃的東方主帥李志堅說,首場已是出線關鍵:「四隊踢單循環,要贏兩場才有機會出線,首場輸波已經很困難。如果和波,之後兩場都要贏,而且要爭取更多入球。由於只有一隊出線,看牌面都是東方及理文之爭。」堅Sir續指,亞洲賽有一定吸引力,相信非慣常球迷都想入場觀戰,希望屆時真的可以開放到七十五巴仙座位讓球迷入場。

理文方面,主帥陳曉明指要踢罷今輪周日聯賽鬥飛馬後才決定亞協名單:「始終踢罷今輪聯賽後再開會,這樣比較公平,然後下周便交名單予亞洲足協。小組首場比賽非常關鍵,輸贏隨時決定出線資格。如果賽和,尾兩輪便要盡數對手。」陳曉明又指,在大球場有利理文發揮組織攻勢的能力,踢法上對他們有理。
但佢個樣好毒撚feel
鄭子森進步空間大好多, 王子有啲呃飯食ge feel
森仔啲防守好多下穿窿喎,黃梓防守邊有咁曳
年紀咁輕就M字額好難搞
反而覺得亞歷斯祖同李嘉耀差唔多
睇見賤種輸波值得嘅
尋晚個look幾正
一係睇醫生一係剷光佢
其實我見係連登先多人反佢
Jojo唔錯架
我無反呀 我不嬲都想x佢架啦
依個眉化得幾文青
森仔學界仲踢緊前
條女嘅pose勁能淫
佢本身前場球員黎
我諗踢翼佢會好啲
港女果然係香港入藉兵政策既助燃劑
冇反佢 驚反得多
下次東網比個男我哋
琴晚黑豹冇走去右邊搞鄭子森,如果唔係應該會有d野睇
大鳩頭親自上陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞