[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (58)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
2隊閪隊打和就最好
準備練波、做運動,或者個腦攰到郁唔到,最啱飲返罐 Monster Energy 能量飲品!最新推出嘅 #MonsterEnergy Pipeline Punch,混合咗橙、芒果同番石榴味,比你好fresh嘅感覺!

4月最新推出嘅Pipeline Punch仲係襯晒我哋晉峰嘅粉紅色!4月1日已經推出咗喇!大家喺各便利店都見到,嚟我哋主場睇波仲可以免費飲添!下次主場係4月24日青衣運動場~ 記得mark落行事曆、到時嚟支持我哋同Monster呀!

From: 晉峰fb
如果打和,南區會繼續包尾(同中風同分但輸對賽成績)
本年度「菁英盃」決賽已於周三(7日)舉行,最終由東方龍獅以2比0擊敗愉園捧盃,賽後東方龍獅入球功臣之一的中堅艾華度,除當選賽事MVP外,亦榮膺「#仁和堂滴雞精ManOfTheMatch」。「菁英盃」成立其中一個目標,就是讓年青球員可以有更多上陣機會,已為鼓勵在決賽中表現出色的U22球員,仁和堂收集了多位港超嘉賓評述的意見後,決定向東方龍獅的鄭子森,以及愉園的袁世傑,送上獎座和滴雞精,希望兩位年青人可以繼續努力,向更高層次的目標進發。
From: 我撐本地波
#HKPL #入場 #健康申報

今個星期開始,球迷用網上健康申報唔洗再喺門口講電話號碼啦,為加快球迷入場嘅速度,將會有新嘅安排俾網上填寫健康申報表嘅球迷。

球迷喺比賽日填寫網上申報表之後,就會獲得一個qr code,呢個時候記得cap低佢,去到入場嗰時用我哋部機scan一下,就可以入場啦。

網上健康申報表:https://www.hkfa.com/covid19/form

**提提你: #記得一定要cap低QRCode 同埋 #入場之前較光D個mon會易Scan啲
又一德政
𝙒⚽️𝙧𝙡𝙙 𝘾𝙡𝙖𝙨𝙨
https://www.instagram.com/p/CNcI5eCFoZY/
From: 東方龍獅ig

保贊:D花名改得唔錯。自換教練後,我不再看爛區了
喺0315港超聯東方龍獅對天水圍飛馬賽後,第一次當選「#仁和堂滴雞精ManOfTheMatch」嘅門將「09」梁興傑,早兩日已經收到屬於佢嘅獎座同獎品,繼續努力啦!💪💪💪💪💪

From: 我撐本地波
一週一賽都比賽頻密

青衣原來咁靚
你點影架?
唔係我影嫁
Ig碌到覺得幾靚分享出黎
扭曲咗
好多人都話傑件作客靚
我反而覺得麻麻
傑隻色加埋個字型係唔錯

但東作客隻色好黃,好鬼泥黃
咩係出事率
師兄運動場d草其實唔合格
同埋盈翠果邊加返個看台啦唉
爛字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞