8大乞食科yr2收到aco offer應否quit u

338 回覆
617 Like 1866 Dislike
咁講其實ACO好啱你做

如果而家reject左,兩年之後佢係唔會再收返你
屌take offer之後死頂讀撚埋個degree啦
ACO 仲可以排隊申請公屋,五年已經上樓
如果個人乜興趣都冇
人生想hea 下就算
let's go!!
你考到一次就會有第二次
再唔係睇下有無得轉pt degree讀埋佢
求其啦
補到個degree就得

八大乞食科同aco梗係aco

負皮樓主個啲應該係報左aco驚比樓主爭飯食個啲
Degree之後補返都得 老閪都揀aco
這是正式錄用的ACO嗎?
好似都唔係必批 所以商量下先
如果讀IVE彈性大好多
就算想要officer都唔好即刻quit U住,睇派咩位做一排先。西位頂唔順就出返嚟俾心機讀書,油位時間ok嘅睇吓有冇得走堂讀埋佢/quit u讀過個 OU degree, 起碼做住ACO讀書有錢有年資
三大考到EO AO都唔易考AO冇三大1st hon可以唔使諗咁濟
ching CO難唔難升?
唔難,排隊升,8年升硬
就算想要officer offer都唔好即刻quit U住,睇派咩位做一排先。西位頂唔順就出返嚟俾心機讀書,油位時間ok嘅睇吓有冇得走堂讀埋佢/quit u讀過個 OU degree, 起碼做住ACO讀書有錢有年資
垃圾offer 冇咪冇 accept咗你人生都冇埋
on99
你話eo就話姐
成世人既上限就係個aco
aco又唔係難考……對於大學生黎講
係 之後未必有咁多空缺
利伸:一樣8大乞食科 上年fg 已收offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞