13人涉管有兒童色情物品 警撿2萬張相片+7千套影片

490 回覆
26 Like 7 Dislike
以後剩係睇milf 算
畸型又點, 仆街又點, 香港人敢去為左反呢條法例遊行咩
肯定畀人標籤做戀童癖

唔好話走出黎反, 係現實世界敢大聲同人親戚朋友講話反對管有兒童色情條例既, 有幾多人

禁止isp keep 客戶上網history實際d
目前已經確定架空世界中的兒童推倒不涉及《日本兒童色情法案(簡稱)》

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。
好記得有條友係日本買左幾千呢D漫畫返黎,比人係機場周到,之後唔洗講係死硬。

姐係就算全部二次元
只要個官覺得係cp就食硬你?

係,佢話佢地專業喎。
目前已經確定架空世界中的兒童推倒不涉及《日本兒童色情法案(簡稱)》

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。
好記得有條友係日本買左幾千呢D漫畫返黎,比人係機場周到,之後唔洗講係死硬。

大陸二次元都無問題
係香港法律先咁崎型

大陸.....好難答。

佢寫面部以下既,都叫色情,都係犯法。

點答你好。

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。

姐係就算全部二次元

係,佢話佢地專業喎。

咁動物台全部拉得
屋企上網都俾人捉
係咪咁大獲

話你知 香港班電腦猶差專捉屋企用自己ip上網既人
點解?
好查 易捉
加上你根本無意犯罪
呢d最好哄你錄口供 再用口供入你罪

9成9係外國過水....
根本上邊警犬邊得閒去追下...
應該係外國警方通知某D IP有問題
然後佢地先跟手拉人姐
如何防止被人屈?各位有冇諗法?我就有兩個,一係就永不用桌面機,用輕身notebook永遠跟身,因為嚮危急關頭較容易收埋或破壞

一係只用ssd,仲要用m2標準,機箱永遠打開,一知差佬拍門就成塊抽出黎消滅

根據你ip歴史拉人,你毀滅都冇用

比人hack 過wifi又入我數?

當然

法律上 我地係有責任保護自己網絡安全
好驚,點算好
lm
好驚,點算好

如何防止被人屈?各位有冇諗法?我就有兩個,一係就永不用桌面機,用輕身notebook永遠跟身,因為嚮危急關頭較容易收埋或破壞

一係只用ssd,仲要用m2標準,機箱永遠打開,一知差佬拍門就成塊抽出黎消滅

根據你ip歴史拉人,你毀滅都冇用

比人hack 過wifi又入我數?

當然

法律上 我地係有責任保護自己網絡安全

我set 左pw 已經係盡左自己能力喇喎

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。

姐係就算全部二次元

係,佢話佢地專業喎。

咁動物台全部拉得

其實係,不過而家唔會捉你住,
但等一有咩政治議題,連登起義,有份參加既動漫台先比人拉。
好驚,點算好

屋企上網都俾人捉
係咪咁大獲

話你知 香港班電腦猶差專捉屋企用自己ip上網既人
點解?
好查 易捉
加上你根本無意犯罪
呢d最好哄你錄口供 再用口供入你罪

9成9係外國過水....
根本上邊警犬邊得閒去追下...
應該係外國警方通知某D IP有問題
然後佢地先跟手拉人姐

香港咁多差佬,佢要做野,一定拉到人。
尤其係香港D白痴仲諗法津層面點甩,
而唔係諗點樣加密電腦,點上網不留㾗跡,我就知道冇得救。

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。

姐係就算全部二次元

係,佢話佢地專業喎。

咁動物台全部拉得

動物台手足

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。

姐係就算全部二次元

係,佢話佢地專業喎。

咁動物台全部拉得

動物台手足

又唔好咁,而家未死住既。

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。

姐係就算全部二次元

係,佢話佢地專業喎。

咁動物台全部拉得

無知一問,上面單新聞關政治事咩?嗰13個都衰政治野?
好想...

日本無問題,香港有問題
ON9

所以香港人好大碌。

姐係就算全部二次元

係,佢話佢地專業喎。

咁動物台全部拉得

無知一問,上面單新聞關政治事咩?嗰13個都衰政治野?
上面唔係,但個post 中段係。
動漫就知道死硬,因為有晒案例。
咁H-Game 呢,有冇單獨案例?
http://www.vjmedia.com.hk/articles/2015/03/18/102135/

佔中個陣有人教用呢個方法鎖機

同wannacry 原理一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞