13人涉管有兒童色情物品 警撿2萬張相片+7千套影片

490 回覆
26 Like 7 Dislike
有冇方法保障自己
利申:正常性取向 但好撚驚吳中副車

唔好打j

用ADBlock

依家好多線上網好似都封哂adblock, 真係唔洗打j
同埋之前另一個post見到d人話依家d線上網廣告成日有羅利av廣告, 戒j啦

不如叫政府開多d和尚寺收容打J人士
有冇方法保障自己

唔好打j

用ADBlock

同埋之前另一個post見到d人話依家d線上網廣告成日有羅利av廣告, 戒j啦

中左毒d PC都要拉
有冇方法保障自己

唔好打j

用ADBlock

日本仔d畫功,畫老女人都係咁款
係咪cp係法官目測條女幾歲

通常告得係h動都計落去, 跟住法官就堆砌,報紙話搜到幾千張咪呢d

見過有官搵醫生去估

制度上連dr評估都唔需要
有冇方法保障自己

唔好打j

用ADBlock

廣告/網上相, 呢d如果你冇手多手動下載落黎, 應該係cache之類
呢樣野香港當唔當係下載管有我唔清楚...

但呢個問題係好關鍵, 上面d cases, 法庭去睇一個人有冇管有cp係睇呢個人知唔知道同埋控唔控制到cp野既存在, 同埋知唔知呢d野其實係cp
而知唔知情一般係睇access time, 即係有冇開過黎睇
但係access time好容易改動, 例如差佬check機已經可能改左, 所以法庭會睇埋所謂""link file""
我估呢樣野係指你用播放器開片黎睇, 就會喺某個地方產生個"link file
所以控方會用呢樣野黎決定你有冇開過黎睇, 呢樣野有d似cache
所以, 唔好打j
有冇方法保障自己

唔好打j

用ADBlock

廣告/網上相, 呢d如果你冇手多手動下載落黎, 應該係cache之類

但呢個問題係好關鍵, 上面d cases, 法庭去睇一個人有冇管有cp係睇呢個人知唔知道同埋控唔控制到cp野既存在, 同埋知唔知呢d野其實係cp
而知唔知情一般係睇access time, 即係有冇開過黎睇
但係access time好容易改動, 例如差佬check機已經可能改左, 所以法庭會睇埋所謂""link file""
我估呢樣野係指你用播放器開片黎睇, 就會喺某個地方產生個"link file
所以控方會用呢樣野黎決定你有冇開過黎睇, 呢樣野有d似cache
所以, 唔好打j

256AES key 加密,去到差管自己撞一下頭,話失憶忘記password,盡管睇佢入你幾人多。
一個post已經睇到幾多連登仔有睇CP嘅癖好

野可以亂食,說話就...
有冇方法保障自己

唔好打j

用ADBlock

所以, 唔好打j

其實.lnk都可以改access time,一樣咁改法
少少tech-savvy嘅人Google下都識點做
如果有人有心屈你,證據上根本可以整到同你自己上網搵嚟睇一模一樣
同埋呢單野部機被差佬收走左之後就冇退還過, 辯方都check唔到d乜, 個專家證人好似都冇機會拎部機去check
所以, 唔係咁易架

唔係咁易屈到?

唔係咁容易證明你比人屈呀...
官多數信差佬

動漫最可怕之處係,你好撚難估佢幾歲。

其實港女都係,明明20+,但冇波冇蘿,成個人好似未發育咁。

二次元好似認波唔認人, 你設定佢100歲都冇用

仲要曾經管有都死
套H漫 / H動是但一個角色似蘿你就

二次元呢D咁虛無都可入罪,講真同800年前條莫須有一撚樣。

如果立法原意係保護未成年人, 咁二次元點解都要入罪, 作甜故嗰啲又使唔使拉

係香港先有呢D沒有受害人都可以入罪既惡法。

其他先進地方邊敢過,呢D惡法,惡劣如日本,都因為抗議而取消。

上面單案例係順手告埋卡通
淨係告卡通兒童色情既喺香港唔常見//真係會儲存幾千項兒童真相/真片既人好少會儲埋卡通, 我估可能覺得卡通唔真實掛

的確, 如果差佬有心捉人, 好多人都犯哂法

"冇受害人"喺香港黎講唔係開脫理由, d官話下載=支持班製作者繼續搞兒童色情, 所以都要嚴懲下載管有既人

所以話邏輯有問題,虛幻既野,唔係真,D作者繼續都係用自己幻想,唔可能有受害者。

思想要管制,咁就係獨裁國家。

宮崎勤事件
戀童癖比gay更加係天地不容

仲要曾經管有都死

如果立法原意係保護未成年人, 咁二次元點解都要入罪, 作甜故嗰啲又使唔使拉

其他先進地方邊敢過,呢D惡法,惡劣如日本,都因為抗議而取消。

淨係告卡通兒童色情既喺香港唔常見//真係會儲存幾千項兒童真相/真片既人好少會儲埋卡通, 我估可能覺得卡通唔真實掛

"冇受害人"喺香港黎講唔係開脫理由, d官話下載=支持班製作者繼續搞兒童色情, 所以都要嚴懲下載管有既人

所以話邏輯有問題,虛幻既野,唔係真,D作者繼續都係用自己幻想,唔可能有受害者。

宮崎勤事件

啱呀, 最好禁埋聖經
外國教會出名多孌童神父
二次元CP要禁, 亂倫聖經都一樣要禁

仲要曾經管有都死

宮崎勤事件

啱呀, 最好禁埋聖經
外國教會出名多孌童神父
二次元CP要禁, 亂倫聖經都一樣要禁

照咁計
二次元唔一定J蘿莉
掉返轉
小朋友屌姐姐都當得cp
正常日本DL既AV 係咪都唔會係cp
呢加淆底wor
啫係有制片商果D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞