13人涉管有兒童色情物品 警撿2萬張相片+7千套影片

490 回覆
26 Like 7 Dislike

如果係公共wifi下戴會唔會捉到
點解我一路聽屈人cp係
「佢拎左你部機再自己入cp落去」
而唔係上面巴打講咩「黑警引人down」「zip file打包有埋」?

睇返連接過咩機就知啦小朋友
屌你啲插畫網站例如p站成日有人畫細路樣r18會唔會奶野
唔係自己search 係喺熱門搜尋出現

R18有呢d既咩
點解我一路聽屈人cp係
而唔係上面巴打講咩「黑警引人down」「zip file打包有埋」?

咪係⋯真係屈既
破門 鎖人 拎電腦 話入面有cp 坐5碌 完
洗閪引你down
大家用緊MacBook既話就開咗個FileVault加密功能先,起碼有一重保障。

用緊Windows就開BitLocker
早幾日個(入過沙咀,你問我答)個樓主就係單av唔為意順手單左段cp咁就幾年

大家以後真係要小心d

睇返連接過咩機就知啦小朋友

如果用緊Windows 10,就最好開埋Random Hardware Addresses(MAC地址)既功能,咁就冇辦法透過WIFI卡既MAC地址track到你。

當然仲有其他方法track,不過開咗呢個功能會多一重保障咁解。

教學:http://winaero.com/blog/enable-random-mac-address-in-windows-10-for-wi-fi-adapter/
咁r18 dmm個d日本片商出既片安唔安全
大家用緊MacBook既話就開咗個FileVault加密功能先,起碼有一重保障。

用緊Windows就開BitLocker

重有咩進一步加密可以做
屌你啲插畫網站例如p站成日有人畫細路樣r18會唔會奶野
唔係自己search 係喺熱門搜尋出現

老老實實要捉你實有位入 不誠實使用電腦都夠

例如reload 政府網站係幾秒內3次,咁就係DDoS 攻擊嗱。
點解我一路聽屈人cp係

咪係⋯真係屈既
洗閪引你down

兩樣有分別, 引你down而你down左, 你就真係有犯法
就算向法庭證明左佢係引你down, 你都係衰左
但放入去, 佢就係真正老屈 (雖然好難證明到佢係老屈, 因為法庭假設差佬唔會砌生豬肉)

其實就算最後告你唔入,但報紙電視頭條日日係你,人格謀殺都玩完。
點解我一路聽屈人cp係

咪係⋯真係屈既
洗閪引你down

但放入去, 佢就係真正老屈 (雖然好難證明到佢係老屈,[red] 因為法庭假設差佬唔會砌生豬肉[red])

其實就算最後告你唔入,但報紙電視頭條日日係你,人格謀殺都玩完。

呢點真係好on9
香港根本係人治
點解我一路聽屈人cp係

咪係⋯真係屈既
洗閪引你down

但放入去, 佢就係真正老屈 (雖然好難證明到佢係老屈, 因為法庭假設差佬唔會砌生豬肉)

呢點真係好on9
香港根本係人治
點解我一路聽屈人cp係

咪係⋯真係屈既
洗閪引你down

但放入去, 佢就係真正老屈 (雖然好難證明到佢係老屈, 因為法庭假設差佬唔會砌生豬肉[red])

其實就算最後告你唔入,[red]但報紙電視頭條日日係你,人格謀殺都玩完。

呢點真係好on9
香港根本係人治

呢點同係咪人治有咩關係
冇嘢了
點解我一路聽屈人cp係

咪係⋯真係屈既
洗閪引你down

呢點真係好on9
香港根本係人治

完全無保障未定罪疑犯既權利
就係滿足人食花生既心態
香港又要細 小小野都通哂天
有錢真係好移民

成日話自己法治
香港咪一樣係人治
剩係得個包裝,樣樣都係假的
點解我一路聽屈人cp係

咪係⋯真係屈既
洗閪引你down

但放入去, 佢就係真正老屈 (雖然好難證明到佢係老屈, 因為法庭假設差佬唔會砌生豬肉[red])

其實就算最後告你唔入,[red]但報紙電視頭條日日係你,人格謀殺都玩完。

呢點真係好on9
香港根本係人治

呢點同係咪人治有咩關係

喜歡話你係就係
未審先判(未審就狂上報話係已經係)
早幾日個(入過沙咀,你問我答)個樓主就係單av唔為意順手單左段cp咁就幾年

大家以後真係要小心d

最好係睇都唔睇a片
或者買老正睇
純學術討論,如果我用tor加sandboxie嘅話呢?

利申:電腦白痴
純學術討論,如果我用tor加sandboxie嘅話呢?

利申:電腦白痴

死緊,tor好易解,用sandbox一樣追到你ip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞