放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
同cmb一個女仔行山急屎
搵到個portable plastic toilet
但冇水洗手
好爛嘅屎
痴撚線,入人地房唔敲門,仲好意思講呢啲嘢
驚西咩,望下都唔得
事嘅
初中同個肥仔朋友玩到好熟 佢肉騰騰幾好打
有次小息完左 喺操場返上班房
上緊樓梯嗰陣見到肥仔frd嗰背影喺我正上方
我就一嘢千年殺隊左入去
之後佢擰轉面望住我 佢唔係我個frd
試過一入學校廁所,聞到勁大陣屎味,然後聽到自己啲frd喺廁格到講野就以為係佢地其中一個痾屎,跟住勁大聲話:XXX你痾屎好撚臭呀 食乜嘢黎?
仲要重複咗幾次
兩個frd話唔係佢地痾,其中一個話你有無諗過廁所仲有另外一個路人?
我:
邊個泳池?九龍泳池就唔緊要啦
同你一撚樣,我又係拖左第二個阿嬸
摸摸下咦屌我老母唔戴鐲嫁喎
之後一望上面屌
你“係唔”撚識字,吾系你老母
笑到仆街
你校長咁都由你,係咪笑埋一份
係office大笑
下次喊緊記得開番哩個po
果下我拍佢條仔膊頭: 屌仲以為你唔認得我
佢條仔個樣即刻變左黑人問號
清你搞乜春天又笑又喊,本身呀叔我係巴士睇夾lin頭嗰陣笑到成隻豬咁,依家碌到落嚟睇到你咁就喊咗出嚟
做咩喊呀
拖錯左老友條女隻手
好彩無人知
有日我朝早返咗hall去攞下堂嘅書,見房門無鎖我就直接推門。跟住我就見到佢趴喺佢bf上面攬住佢錫佢嗲緊佢咁。佢個角度應該見唔到我入去,嗰下我反應係退後行返出去,閂返門

跟住佢bf話wait someone opened the door ,佢都即刻落返床,開門睇係咪有人,我先好尷尬咁行入去,佢哋係有著衫嘅,但係我入去嗰陣佢bf仲瞓喺張床度無諗住起身 我話sorry攞返啲嘢,攞完即走

嗰晚我上完堂返去,個roommate勁尷尬,話佢哋嗰陣乜都無做 我話其實ok,記得鎖門
咁似我
但果時唔係教琴學生
係同學個阿媽
果時大家仲o係英國, 佢媽咪用個陌生number whatsapp
我地以為係d呃人電話就覆左fuck you bitch 之類

點知最後證實真係佢阿媽黎..
仲問左幾年究竟當年係邊個寫依句野
日本?
小學嗰陣放小息見到個同學食緊熊仔餅
我又想食 咁就走過去問佢「可摸以請我食一粒呀?」
點知原來我認錯人
但佢都請我食咗一粒 好尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞