放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
又一次試過 岩岩番工無耐,又同啲同事唔熟 佢哋係到傾偈講咩露營點點點,咁我就緊係唔搭嘴 但其實好認真聽緊,之後有人問我啲嘢係邊 我口快快講左露營個到..之後心諗仆街啦 擰轉頭見到班同事望住我笑
近視散光綜合症苦主
仲要依家帶晒口罩剩係靠對眼認
做尖搬餅果時hi爆左塊鏡
細個on9
對住個張檯都會屌
見好多人都話試過認錯朋友打招呼,我試過比人認錯然後我又認錯佢,2條友企係條街講左10分鐘先發現認錯
去完廁所條裙攝左上去露出底底仲要行商場行左一陣
見到d女女係到笑先知
details pls
講咩講到10分鐘咁耐
唉唔係橙色
我其實真係認唔到佢,但佢就好似真係識我咁,又話咩以前係網吧打信長,跟手就講下呢排點,講多陣再講仲有無去個間網吧,我話我無去過個間wo
跟手大家就知道柒了,2條友就話下次係街再見
屌試過

上樓梯通常都會捉住老母衫尾
有次捉住個後生姐姐件衫以為老母嚟
仲要行咗幾層先放手
好耐之前試過係銅鑼灣黨鐵開門果陣有一隻腳跌左落列車果條(拿)位
跟住fd扶番我起身..我再望入面車裏面d人
完完全全係呢個表情-》
同屋企人出街嘅時候
試過行商場嗰陣,掛住打機入錯女廁,行出廁格一望有幾個女仔喺出邊,即刻俾人指住笑
咁你入嚟做乜撚嘢呀?摟屌呀?
A : xx爸爸損左
B : XX爸爸加油
C : 加油
其實大家有冇發現,我而家都已經好尷尬
中學水運會游50米
游到一半條泳褲甩咗
企喺池中間丘褲再潛落去繼續游
當下唔覺好柒 上返水後知後覺先至好撚尷尬
啲fd成十零人話去a餐廳食飯,我早到入去坐住等攞位,人地餐廳仲幫手拍埋幾張細枱同叫其他客掉位比我地,擺晒茶位。
等左陣班fd話到左問我係邊,已經知仆街啦,原來係去b餐廳係後面街。個下叫佢地過黎呢邊食啦,好撚柒,佢地話已經落左單
我死死地氣行岀去諗住頭也不回直岀,點知整跌人地個牙籤筒,牙籤散地,個下真係想死我不停唔好意思就岀左去話轉頭返黎

最後講返成件事成班fd無人體諒我仲係到笑。我食到一半頂唔順行返過去a餐廳解釋擺低1舊水
扭扭擰擰咁
笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞