放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
個段時間好多巴打username
改哂做個堆小朋友嘅名
小學毛筆書法貼堂, 隔離貼住"字體最醜學生", 正仆街教畜
1lv搶咗jg雙藍
扯撚住同佢微笑果下堅🤣🤣🤣
葵廣天橋見到廿米前個人既銀包由背囊跌落地
即刻跑上去執俾返佢

俾完發覺周圍D人都望住
先發覺自己反應快到好似小丸聽到銅錢跌落地咁
拿拿聲DUP低頭走人
打完拳成身臭汗想沖涼先發現自己唔記得帶底橫,雖然晏啲約咗朋友食飯但諗住男人老狗真空又有咩好怕喎,點知同個朋友食飯睇睇下波,自己鍾意隊波入波個人太激動,下面就開始涼浸浸最後要求個fd幫我去隔離鋪頭買條褲我頂住先
咁你做善事呀
無做錯
擺低1舊水仲柒
好周星馳爆醬feel
中學考試小息完入錯班房,仲諗緊點解d 擺位好似唔同哂,見到隔離班同學入緊黎就知柒左 仲要本身班房得我一個勁明顯
你女人嚟?
你男朋友好慘
當時仲讀緊小學
有次放學搭巴士番屋企
果日個肚有少少唔舒服 又累 車廂又焗又熱
坐左係度無耐就訓著左
跟住訓訓下自己扎醒左
先發現原來我訓左係個女仔嘅大脾上面

印象中嘅佢大概係咁著
但係條裙應該再短啲 因為我好記得我塊面係貼著佢啲皮膚

扎醒左之後即刻say sorry 對方就笑一笑回應番我
尷尬在於整個過程俾全車人望住
大個左咁嘅話應該俾人一巴煎埋黎同報警
我都試過 仲尷尬係個女人大叫
我而家都記得
諗住sd 鹹片俾朋友,分享左係whatapp動態,一日之後另一個朋友提我先知
有次試過唔小心批踭, 批到女同事個波, 仲要係後生靚女😑
佢地say sorry 閂返門
我九秒九著返條褲再開返門扮無野
搭巴士嗰陣無啦啦扯旗,仆佢個街準備落車嗰陣仲扯緊,搞到要遲一個站等碌鳩縮先可以落車
收工幾個同事一齊上巴士
我排最尾
成班一齊行上樓上
我係樓梯千年殺我同事
點知望下係一個我唔識既男人
即時係咁道歉

柒到時爆
明明成班人一齊排隊一齊上車
唔知點解多左個男人係我地中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞