放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
條友係咪好大屎忽

利申:勿相認
有條片係有個肥區議員喺度講
「我哋反佔中!」講咗好多次
後尾有個路人終於開聲話「反送中呀反佔中」
條片好撚好笑 搵唔返
唔係。佢好瘦嘅
有次同班friend上緊扶手電梯 本身同其中一個friend好熟成日扮基攬埋一齊叫BB 點知嗰次認錯人攬錯咗個TB 之後班friend笑撚到仆街好彩嘅係個TB冇追究
佢話咩都睇唔到
的而且確好慘
明明佢好心提我
反而自己變咗受害者
中一嗰陣同朋友出咗去食飯,經過一間賣衫嘅舖頭出邊有model figure,我就貪得意握下隻手,仆你個街甩撚咗,即刻掉咗落地下跑走咗,冇留意玻璃門成個頭撼左落去,lunch完返返學校啲同學仲要問我點解副眼鏡爛咗,到而家都會拎出嚟俾人笑
我細個指住百佳收銀下面啲好似香口膠既盒大大聲問我老豆可唔可以買
我老豆無出聲
我仲嘈住要買黎食
後尾大個先知原黎係避孕套
係間餐廳以為個個人係staff,點知原來係客人,我仲對住個個人講左兩次”唔該,我想加湯”之後個條友黑人問號咁望住我🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚
佢應該十分無奈
好正
笑到仆晒街
諗返起以前放學去網吧,果陣因為少去網吧,所以唔知果粒開關制係邊,㩒咗幾次部機都唔着,跟住聽到對面話做咩部機係咁重新開機,我果陣個表情柒到依家仲記得果陣場景,好彩唔係班死mk,唔係嘅話會衝過黎打鳩我
正評係比你幅圖
當年好多人msn睇片都唔會閂
個個都睇到你睇咩片
嘩我屌
係咪即刻沖去洗手
第一次去油麗苑
幫老豆落停車場拎嘢
唔識落返去
個食蕉叫我出門口開一度鐵門就有樓梯
咁我照做
度門係好大對雙扇門
我輕輕拉發覺要大力啲先開到
再大力一拉
度門一開
面前有個著住百佳制服嘅女人同我四目交投
屌你原來係超級市場對逃生門
個女人發覺有聲走埋去睇吓咩事
俾我嚇到大叫咗聲
問「喂你想點呀!」
我即刻講sorry sorry 開錯門
然後個食蕉走埋嚟屌埋我一份
話會報警

我冇佢咁好氣
最後佢叫我唔好行鐵門
行斜路經正門上返停車場
屌真係short short地
有次送阿仔番幼稚園,因為我平時好少送佢番學,所以佢佢入左班房之後我同班媽咪一樣留係班房外面望下佢

點知佢班主任行出黎同我講
班主任: XX爸爸,我地尋日上體育堂,你知唔知XX做咩?
我心唸(死啦,個衰仔又俾人投訴,仲要係班家長面前)
咁我答班主任:對唔住呀,佢今次做左咩呀?
班主任:我俾蚊針左下,好痕果陣俾XX見到,佢同我講(緊係啦,你皮膚咁滑)
之後我紅到面晒 成班媽咪係度笑
究竟老婆個妹有幾勁?
小時嗌搣時嗌咗做媽咪

成班笑到仆街
應該大把人都試過靚女miss仲正
聽成班on9仔唱榮光
爸爸教得好 呀仔有前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞