放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
我都試過巴士訓到狂撞玻璃砰, 再訓, 砰, 再訓
撞去男人度佢地會好忍耐, 如果撞去女人度會俾人大聲摺
同FD去飲嘢,咁Menu通常都會有Happy Hour價錢,咁我同佢講咗要飲咩,叫人嚟落Order啦,佢就同人講要杯乜乜乜,然後問我要大杯定細杯,我,佢,waiter ,佢以為HH價錢係細杯
仲要比多次回程車錢
痴線司機
個fd中一嘅時候係操場踢波,本來係操場就好嘈,但係另一個人唔小心一下射咗個波落佢個肚度,佢呠咗一聲巨響,全校嘅人幾乎靜哂,跟住個fd即刻沖咗入廁所,之後入見到垃圾桶有條屎底褲
笑死
我試過著Birkenstock ,大喝一聲等我嚟,擺晒甫士帶住個波沖埋條lane度,跟住撻左響地下
係office叮飯 通常叮三分三十 所以就係咁三下一分鐘三下三十秒 (嘟嘟嘟 嘟嘟嘟) 有條廢老同事係隔離懶詼諧咁唱jingle all the way
本身個pantry都有人食緊野吹緊水 個下一野靜哂
之後條廢老就自己哈哈哈左幾聲自己行返出去搵窿捐
我都試過呀一熄咗嗰條友即刻大屌
小學老母買咗啲多拉A夢啊,超人底褲俾我。排隊個時同學問我今日著多拉A夢咩?我仲諗佢點知,原來係校服太薄透哂個公仔係個patpat度
機會黎架

之後點
佢地其他朋友助攻
細細聲恥笑佢話佢ff too much
之後我扮有野做走先
佢繼續原地黑人問號
尷尷尬尬走左
試過中學去小食部買嘢飲
我:唔該要杯凍檸茶下意識唔覺自己講錯
小食部阿姐呆一呆話你要盒檸檬茶啊?
我先知自己講錯 之後答:係係.....
佢有咩反應
差啲睇左做阿叔支棍
嚇親
可能因為我靚仔 所以有啲面紅
可惜已經果陣有女朋友啦
以為行街撞到個frd,之後舉隻中指送俾佢
點知認錯人,佢啤到我實一實想衝過嚟打鳩我
成日架啦,咪自己做囉,最慘係老師唔俾自己一組。
屌你個反好撚好笑
奇人
佢條女同冇著冇分別
真空吊帶薄背心
中學嗰陣小息完左上課室
行樓梯見到前面個男仔好似自己個fd
跟住大大力拍左佢patpat一下
原來認錯人...
佢個眼神好似俾基佬非禮咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞