放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
講個人地尷尬嘅
細個同老母去op鬼屋
有條10幾20歲嘅on9仔
全程捉撚住我老母隻手
最後出到去 佢呆咗咁望住我老母
佢同行有個女仔
同條長毛仔路過,
之後佢好似阿輝咁轉身啪手指”喂”叫停我,
我望住佢諗自己係咪識一個咁有趣嘅人,
同時佢又望住我呆咗幾秒,
之後佢一句sorry認錯就轉身走繼續行
拎住大爆谷喺戲院睇鬼片
睇到緊張得滯
成桶爆谷倒曬落前面個人到
我果下柒到喊咗
褲好鬆又遲起身趕返工冇時間用皮帶
追車追到甩褲,好在當時等車都係老人家
有個阿婆哎喲咁肉酸㗎,哎喲哎喲咁叫
同fd喺泳池池邊佢著住nike果款拖鞋
之後佢踢9我太大力對拖鞋sin左上去腳眼位到卡住左
卡到勁實佢整唔到出黎 之後我同另一個fd喺池邊幫佢用力扯對拖鞋

個on9好撚唔知醜咁不停喺到大叫 搞到成個池d人望晒過黎成個畫面好似接生咁 仲要扯黎扯去扯唔到出黎
另一個fd又喺到叫話大力d!差唔多出到架啦!個頭出架啦!
池邊有d人笑到我都聽到 仲要係恥笑on9仔嘅笑

最後去左搵救生員到剪拖鞋

同你調番轉 個陣行行下街 見到兩個中學同學 佢地係揮手同我打招呼 我以為同後面啲人打 就轉頭睇下 點知原來佢地係同我打 勁尷尬
中學嗰陣試過有日返學趕時間 嗰陣又未瞓醒 去seven買蛋捲返學校食 俾咗錢之後衝入閘 先發現冇攞到個蛋捲
小學試過去小食部買野食 我俾咗10蚊買2.5嘅野食 攞完之後又走咗 之後個阿姐大嗌
喂 找錢啊
起補習社當左燈制係開門制,熄左全埸個燈, 全場尖叫
嗰陣吾知撚系粗口最慘系分享之前要介紹自己先全校都識得我
唔好再講依家即刻想搵窿捐
ching醉到依家? 大約明想講乜但係1999
係港島行行下,電車上面有人叫我個名,原來係一個好耐無見嘅朋友
見部電車係前面埋站,我就好快手咁跑上車,然後嘟埋八達通再行入中間揾個friend
然後我個friend問我

"你做咩係前面上車,你當呢部巴士呀?"

嘩,果吓真係7到想即刻跳車

到落車時我仲要同司機講我頭先上車時已經俾咗錢

我個friend即時搭咀

"你咁柒點會唔記得你"
好耐以前同成班同學合宿幾日,沖完涼發現唔記得帶cream入埋廁所,然後咪照著返衫出黎,但廁所得一個,所以好快有人接住我用,咁我咪入房茶cream算
我間房個鎖係壞既,鎖唔到,係我茶cream茶到對波果啲位果陣突然其中一個男同學直接爆門入黎,我伸左入衫既手縮都縮唔切,當下四目交接,條友講左句幫女朋友搵野就直接出返去,之後訓教時間佢條女問我岩先係咪自慰,屌
利申:濕疹傻閪
吾你老母
系你老母
係日本GU 見到個女人試緊對鞋 Dum低左頭
我以為係我家姐黎...就同佢講: 嘩你著依對呀?好核突
然後個女人仲要咁岩係香港人...望上黎同我講: 係咩?
我一見到認錯人已經柒到飛起 細細聲講左句認錯人即刻跑走左
人地夾送俾自己食,但係我下意識遞咗個碗過去
喺商場同個fd搭𨋢
部𨋢差唔多滿晒人
之後影鳩個fd諗住問另一個fd到未
跟住一影
有聲仲要開左閃光燈
成𨋢人即刻望住我
下一站金鐘......下一站金鐘......
拎住扎花去好神班房表白 佢啲同學好好 仲比枝咪我
以前有幾間好興啲主機擺mon後面
好易㩒錯對面部機
仲要以前興玩信長好似冇得入番
上堂扯左旗俾老師叫企係身答問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞