放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
去到外國讀u 住學校宿舍同人share flat(得房係自己既,廁所廚房要共用),
沖涼嗰陣唔記得鎖門 結果沖完喺廁所無著衫抹身嗰陣有個人開門.. 同佢四目相投 尷尬到嘔血
搭巴士成日有尷尬野發生
中學嗰陣搭巴士返學要兜勁鬼大個圈 有日攬住個書包喺走廊位訓訓下無端端跌咗落地下.. 原來係比架巴士拋咗落去 仲要以為自己訓緊未反應到結果坐隔離個auntie勁好人拉返我起身
有另一次係搭到學校個站準備落車 仲好記得係七海商業中心 未停定已經喺上層行緊落去 結果架巴士停嗰陣又比道力拋到失平衡 坐咗落司機後面有個凹入去既二人位 裏面仲要有人好彩係同性
Lecture hall嗰單?
無 就咁幫佢搣左粒香口膠講聲sorry就算
返工唔知醒,9秒9衝出街搭小巴,點知去到火車站,落小巴轉火車嗰下先發覺著咗鴛鴦鞋,要返去對面線坐返小巴返屋企換。
嗰下我覺得全世界都望住我。
貞操褲
近十幾年既私人樓同靚商廈可以對住著燈既掣連撳2次取消
做野去過一座商廈, 禁3下取消
我都試過拖錯,自己一路向前行,隻手伸去後面摸到手仔就揸,一揸就揸錯左
勿相認不過唔係 起碼3年前嘅事黎
睇多次啦
入咗女廁
九龍城?
同個朋友傾開偈,我恥笑話有個page啲圖整得好樣衰

後尾睇朋友story先知佢同個page嘅admin係friend底
冇問題架創作嘅嘢一定會咁
開頭諗住覆post 點知係開咗新post
比天下第一美人 屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞