放低你最尷尬一刻

769 回覆
2768 Like 17 Dislike
中學lunch time 後趕住跑返學扯爆咗條西褲
但上到課室先知爆撚到成個屎忽露晒出黎
啲同學指住黎笑
柒到想即刻跳出窗
好彩作生日歌條友冇作3分鐘
尷尬到講唔出口
小學係走廊好大聲咁同fd講呀木你不如唔好叫呀木 你索性就叫條廢柴啦你
之後比班主任聽到 比佢罰作文叫我解釋咩係廢柴
試過成個波飛咗去隔離lane幫人strike埋
我:
其實個次我比你除到好爽
傻豬嚟使咩sorry
中學上緊堂嗰陣除咗個friend對鞋掉出去 點知俾老師見到
我都有試過類似,有次見到個背影好似個fd,想追去叫佢,點知行到好埋發現原來唔係黎,跟住即刻順住繼續跑當繼續追,我一開始仲係到邊追邊喂咁喝佢
以前小一比老師捉左上校園電台做早晨圖書分享,之後我揀咗撚人王
個分享完左之後我比老師鬧到仆街
笑到震
因為除完又冇幫你含 所以要say sorry
全post最真
關家姐有出歌喎
細個果時阿媽帶我去隔離屋玩,阿姨佢好好人,成日都好肯陪我地玩。
有次我走去阿媽到,伸隻手係阿媽個格拉底,摸到d臭狐,之後走去個阿姨到,比佢聞,我問佢香唔香阿? 佢之後猶疑左一下,不過最後佢話好香阿。。。
果時我見到阿媽佢望過黎,好似好尷尬
返學個陣見到個女仔好似我朋友
行左去佢後面諗住整估佢 搭住佢膊頭勁大力咁搖左佢幾野
點知條女一轉過身係唔識既 尷撚到仆街
好彩條女都係怒啤我 無當眾屌柒我咋真係
幾年前當wtsapp仲未有得del msg
有次一邊同個好熟嘅女仔frd吹緊水
一邊就覆緊個教琴學生嘅家長
本身想send句fuck you bitch俾個fd
之後唔記得點解陰差陽錯send咗俾個家長

發現柒咗之後即刻講對唔住
話唔係想send俾佢 etc etc
之後個家長已讀之後隔咗成粒鐘
就同我講咗句ok

好彩最尾佢都肯繼續比我教佢個仔
笑到仆街
我細個都試過,遠處見到個人背影好似阿媽個fd, 我就大聲同佢打招呼。佢另轉頭望住我果刻才發現自己認錯人,為免尷尬,我唯有繼續揮手大聲打招呼,嚇到佢周圍望以為撞鬼。
試過游水朋友想夾鳩我lin頭 點前夾左個唔識既呀叔 我係隔離睇住個呀叔慘叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞