美軍羅斯福號航空母艦戰鬥群今日進入南海

489 回覆
486 Like 5 Dislike
快d射啦
屌,唔撚係等到比人圍住晒先還拖呀
邊撚個縮?
個個去晒南海。中國地方黎架,仲唔打到班外國人走?
ATNA
支那: 堅堅堅堅堅.....決決決...反反...對!
國家五德黎講,台灣先係屬土,中國係木。
有客西來 至東而止 木火金水 洗此大恥
金聖歎:「此象于太平之世復見兵戎,當在海洋之上,自此之後,更臻盛世矣。」

「有客西來」以台灣計咪中國先係西方,「至東而止」去唔到台灣本島西邊。

「木火金水」缺土,本身指台灣本土。但金匯講過係海洋,戰場係台海。
「洗此大恥」台灣係國民內戰失去土地,今次經過戰爭後將會應有土地。

「炎運宏開世界同,金烏隱匿白洋中」
火代表戰爭,而呢場戰爭會令世界干預。(中咗)
金烏隱匿白洋中,「金烏」即三腳烏,現今飛機咪三隻腳。
「隱匿白洋中」即係台海會有大量飛機被擊落。
而中國就最鐘意用飛機擾台。

「從此不敢稱雄長,兵氣全消運已終」
唔洗再講喇,中共即係會係台海空戰輸到PK,仲會亡國。
至於點輸?兩個人用矛指向西面嘅太陽(明顯係中國紅太陽),而當今嘅矛即係火箭。即係地對空或海對空飛彈已經足夠。
一個係台灣,另一個係美國。

「自此之後,更臻盛世矣」,台灣將會成為大國之一。
係就快啦好嗎 驚你見唔到果日
你邊支射得到去美國嘅導彈係「可變軌20倍音速」
傳統彈道導彈條軌道係死架,衛星圍繞地球速度係60倍音速以上,SM-3都打得中,你返得到大氣層先再講
屌你老母樓上個條226851撳下起底功能都知一係五毛賤畜一係就兩腳狗黎
仲討論黎做乜撚,問下佢屙尿起左腳定右腳然後直接block柒好撚過啦
其實佢叫㗎,仲留咗好多間房車啲小妹妹返去美國請佢哋玩添,但佢唔記得咗
幾十年都係咁
你條五毛返去匯報出核彈

我就唔撚信支那會出
行到去門口啦

出去打啦
直剷咪淆啦
支那既導航能力
99年 就係話事端起係香港 right?
勇士 唔係金仔咩 唔通強仔?lol
所以支那既核
話你戇鳩真係驚你嬲
邊有人喺自己屋企門口放核彈
仲有
就算你想一開始放一粒去人哋個航母群都好
你出唔出到發射倉都成問題啦
見撚到你準備射
人哋都已經射咗粒炸鳩你個發射倉
乜你唔知有流動發射車咩?

仲未計美國有可能學蘇聯咁玩核彈頭防空導彈
你就算用車
咪一樣被人mon住
同埋射得準少少呀
唔好又好似上次咁射鳩咗落雲南定廣西到
連登都收到風, 口交部仲未睇到?
條五毛想扯開話題姐,打核戰還打核戰,打常規還打常規,而家問題就常規而言係南海小支支没可能打得過百國聯軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞